1.699 Lei

Denon DHT S416, Soundbar

Vezi pagina: NOIZ.RO
Bucuresti, ieri, 21:35

Descriere anunt

Denon DHT S416, Soundbar

Denon DHT S416 este suficient de subtire pentru a se aseza confortabil sub majoritatea televizoarelor moderne. Gazduieste totusi o pereche de drivere ovale full-range de 1,25x4,4 si doua tweetere de 1 de-a lungul cadrului sau subtire. Asigura gama medie si acuta, clara si ritmata in acelasi timp. Gama pentru care Denon a devenit renumita de-a lungul a 110 ani de excelenta audio.

Subwooferul separat este prevazut cu un driver de 5,25. Intr-o carcasa cu porti pentru a extinde basul pana la niveluri fenomenale de joasa frecventa. In timp ce conexiunea fara fir la Denon DHT S416 ii permite sa fie ascunsa pentru a nu fi vazuta si pentru a mentine un decor minimalist.

Multumita Chromecast, utilizatorii vor putea sa transmita in streaming Hi-Res Audio prin Wi-Fi. De la servicii muzicale precum Google Play Music, YouTube Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz si multe altele. Controlul vocal este, de asemenea, posibil prin intermediul unui dispozitiv Google Assistant*. Permitand o experienta de utilizare perfecta si intuitiva, iar DHT-S416 poate fi chiar grupat cu alte boxe compatibile cu Chromecast pentru a crea un sistem multi-room wireless.

Caracteristici soundbar Denon DHT S416:

Google Chromecast incorporat:

Transmiteti in flux audio Hi-Res Audio prin Wi-Fi, de la servicii de muzica, inclusiv Google Play Music, YouTube Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz si multe altele.

Control vocal

Controleaza-ti muzica cu ajutorul dispozitivului Google Assistant - redare, pauza si reglarea volumului. Folositi aplicatia Google Home App pentru a grupa DHT-S416 cu alte boxe compatibile Chromecast pentru a reda muzica in toata casa dvs.

Subwoofer wireless

Bucurati-va de basul seismic de la un subwoofer de 5,25 intr-o carcasa cu porti, conectat wireless la bara de sunet pentru a facilita amplasarea.

Denon Dialogue Enhancer: Imbunatateste inteligibilitatea dialogului cu 3 moduri diferite. Utilizatorii pot, de asemenea, sa intensifice dialogul fara a ajusta nivelul general al volumului.

HDMI cu ARC: Claritate exceptionala a sunetului printr-o singura conexiune la televizor - in plus, controlati DHT-S416 cu telecomanda televizorului dumneavoastra.

Trei egalizari presetate si optiune Pure: Cu diferite moduri de sunet - Movie, Night, Music si modul Pure - utilizatorii isi pot optimiza sunetul pentru ocazia dorita.

Design cu profil redus

Cu o inaltime de 5,6 cm, DHT-S416 se potriveste in majoritatea spatiilor si nu va bloca marginea inferioara a televizorului, asa cum fac bare de sunet mai mari. De asemenea, poate fi montat pe perete.

Decodare Dolby Digital: Reda informatii discrete de sunet surround Dolby pe mai multe canale, cu o claritate si un realism imbunatatite.

Dimensiuni Soundbar: 90 x 8.3 x 5.4 cm

Dimensiuni subwoofer: 17.1 x 31.8 x 34.2 cm

Greutate neta: 7 kg