12.000 €

De vanzare afacere bistro restaurant

Descriere anunt

De vanzare afacere bistro restaurant

Afacere restaurant la cheie, disponibila spre vanzare/ inchiriere. Restaurantul este situat central, la parterul unui aparthotel, in proximitatea mai multor cladiri de birouri, unde zilnic isi desfasoara activitatea mii de angajati

Detalii suplimentare

Restaurantul este listat pe toate platformele de livrari la domiciliu, avand, deja, clientela formata, fidela.

Datorita serviciilor exceptionale si rafinamentului locatiei in sine, restaurantul este extrem de prezent si se bucura de feedback mai mult decat pozitiv pe Google, Facebook, Instagram, Glovo, Foodpanda, Ubereats, Takeaway.

Locatia dispune de un numar de 25 de locuri (posibilitatea amenajare terasa pe proprietatea locatiei). Locatia a dovedit a avea un real succes la toate evenimentele si mese private, pe care le-am organizat. Locatia detine sistem de sonorizare, inclusiv pentru karaoke. Restaurantul se preda complet utilat si mobilat aparte, cu foarte mult bun gust.

Locatia detine toate avizele necesare functionarii si exista optiunea preluarii prin cesionarea societatii comerciale titulare, astfel incat poata functiona, fara timpi pierduti, imediat dupa achizitie.

Este o afacere mica, de suflet, pornita din idea de a oferi o locatie intima, speciala, cu preparate si atmosfera memorabile, insa care cere timp si pasiune, fiind ideala pentru cei ce isi doresc sa se implice mai mult. La acest moment, din pacate, ne vedem nevoiti a renunta la ea pentru ca dezvoltam un alt business care ne solicita toate rezervele de timp si nu ne mai putem dedica restaurantului asa cum merita, ca si pana acum.

Garantia de 1200 € este inclusa in pretul afisat.

Incepand din luna August, chiria va fi 1000€/luna.