100 Lei

Daily Delicious HI-FIBER Acai & Bluberry

Vezi pagina: mailboxproduction
  • Categorie: Suplimente nutritive
Bucuresti, 21 iun, 09:30
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Daily Delicious HI-FIBER Acai & Bluberry

pulbere 270 g (30 portii a cate 9 g) Tara producator: Germany Actiunea componentelor active. Fibrele solubile (fibre de mere si pectina de mere, guma de Guar, guma arabica, inulina, glucomannan) au capacitatea valoroasa de a absorbi o mare cantitate de apa, formand o masa gelatinoasa, care, pe de o parte, protejeaza mucoasele stomacale si intestinale, iar pe de alta parte favorizeaza detoxifierea si eliminarea reziduurilor din organism. In plus, dau senzatia de satietate, fapt care ne ajuta sa nu mancam in exces si sa nu luam kilograme in plus.

Fibrele insolubile (celuloza, tarate de orez) activeaza peristaltismul intestinal si accelereaza fluxul alimentelor prin tractul digestiv. Acestea nu se digera de catre organism, insa fibrele lor grosiere curata exact ca o perie peretii intestinului. In urma acestei ”curatenii” se imbunatatesc procesele metabolice si asimilarea vitaminelor, a mineralelor si a altor substante sanatoase.

Glutamina este un aminoacid esential care nu numai ca participa la sinteza proteinelor, dar este si absolut necesar mentinerii si regenerarii structurii si a functiei intestinale, in special in starile in care se produce distrugerea mucoasei (”sindromul de colon iritabil”).

Gelul de aloe vera se depune pe mucoasa stomacala, protejand-o de iritatii. Imbunatateste peristaltismul intestinal, ajuta la dezvoltarea microflorei intestinale sanatoase. Contribuie la normalizarea metabolismului si a digestiei, imbunatateste asimilarea substantelor nutritive din hrana.

Recomandari

Ajuta la normalizarea microflorei intestinale;

Contribuie la reducerea nivelului de colesterol si zahar din sange;

Contribuie la reducerea riscului de obezitate.

UTILIZARE

Se dizolva 9 g pulbere (echivalentul a o masura) in 150 ml de apa, se amesteca bine. Se recomanda adultilor in calitate de supliment alimentar o data pe zi. Este indicat consumul unui pahar cu apa, dupa administrarea produsului. Pentru un rezultat mai bun se recomanda consumul timp de o luna. In caz de necesitate se poate repeta. Suplimentele alimentare completeaza aportul nutrientilor din regimul alimentar zilnic si sunt parte integranta a modului sanatos de viata.