399 Lei

DAC AudioQuest DragonFly BLACK

Vezi pagina: NOIZ.RO
Bucuresti, azi, 00:30

Descriere anunt

DAC AudioQuest DragonFly BLACK

DAC AudioQuest DragonFly BLACK -Modelul DragonFly original

Lansat in 2012, modelul AudioQuest de convertor digital-to-analog/preamp/amplificator de casti DragoFly a fost primit cu entuziasm de catre presa si public si a castigat numeroase premii. Acesta a fost un produs audio ce a facut legatura intre audiofilii convinsi si iubitorii de muzica mainstream.

Modelul DragonFly se conecteaza la portul USB al unui computer pentru a ocoli circuitele audio compromise ale computerului si pentru a oferi un sunet natural mai clar, curat si frumos in casti, boxe si sisteme audio complete.

Mic, accesibil ca pret, usor de folosit si surprinzator de eficient, modelul DragonFly a primit in 2012 distinctiile Stereophile ?Computer Audio Component of the Year\" si ?Budget Component of the Year\". Tot in 2012, Tone Audio i-a acordat premiul ?Digital Product of the Year\", Computer Audiophile premiul ?Computer Audiophile Product of the Year\", iar AudioStream premiul ?Greatest Bits\". What Hi-Fi? i-a acordat premiul ?Product of the Year\" in 2014.

Specificatii DAC AudioQuest DragonFly BLACK:

Convertor digital-analogic de dimensiune stick USB

Reda toate fisierele muzicale: MP3 la rezolutie inalta

Compatibil cu computerele Apple si Windows, precum si cu dispozitivele mobile iOS si Android (necesita adaptor Apple Camera sau adaptor Made for Android / OTG)

Driver direct casti

Iesirea fixa ??alimenteaza preamplificatorul sau receptorul AV

Transferul asincron asigura integritatea sincronizarii digitale

Iesirea medie (1,2 volti) conduce o gama larga de casti

32-bit ESS 9010 DAC cu filtru cu faza minima

Review