Cursuri cu un profesor dedicat

Vezi pagina: Global Learning
  • Categorie: Meditatii
  • Romana
  • Engleza
  • Germana
Bucuresti, 12 iun, 11:45

Descriere anunt

Cursuri cu un profesor dedicat

Copilul tau a crescut si are 5 ani? Vrei sa invete engleza prin conversatie continua si joaca, povesti si tablouri? Vino cu el la noi, facem cursuri pentru pitici dar si pentru mamici si tatici.

Detalii suplimentare

Programul „Educatia – Pasaportul pentru o viata mai buna” isi propune sa sprijine copiii, elevii si adultii care doresc initierea in limbile engleza, germana si romana.

Limba si cultura unui popor au o importanta speciala in intelegerea modului sau de viata, in facilitarea comunicarii intre persoane, in stabilirea de contacte si prietenii peste granite, in lucrul eficient cu acestia. Astfel, in cadrul acestui program, invatarea limbilor straine se va realiza in acelasi timp cu asimilarea particularitatilor de cultura.

Denissa Gabriela Bularda este profesor cu o experienta de peste douazeci si cinci de ani, lucrand atat in invatamantul de stat, in primii ani ai carierei, cat si in cel privat.

Domnia sa pregateste cu iubire si daruire generatii de elevi care iau examene cu rezultate excelente, sunt premiati si foarte increzatori in fortele si calitatile lor.

Pentru aceasta, observa cu atentie problemele si nevoile elevilor din fata sa.

Nefiind adepta principiului “elevul e de vina” sau “sistemul este prost“, Denissa Bularda este o creatoare de metode si produse educationale, materiale diferite si moderne care sa sporeasca curiozitatea elevilor si placerea de a invata.

Pentru elevii de varsta mica, Denissa Bularda creaza personaje si povesti in mai multe limbi, carti audio si desene animate, lectii video si jocuri. Astfel incurajeaza joaca, distractia si veselia. “Jucati-va, intrati in lumea povestilor, apoi creati voi!” Copiii nici nu realizeaza cand invata. Materia este ca o poveste.

Folosind tehnologia moderna, a realizat propria platforma online de cursuri (https://www.global-learning.ro/cursuri-online/cursuri/ ), prin care sunt oferite atat informatii cat si prilejul de a exersa si aprofunda materia prin exercitii. Beneficiile platformei sunt urmatoarele:

1. Accesibilitate

Poti accesa cursurile online oricand si din orice loc, prin intermediul Internetului.

2. Costuri reduse

Cursurile online reduc costurile cu transportul si materialele de invatare, timpul fiind de asemenea, economisit, invatand de acasa.

3. Suport de invatare

Materialele video iti ofera explicatiile de care ai nevoie pentru a invata lucruri noi sau pentru a le intelege pe cele vechi care iti ramasesera neclare. Exercitiile te ajuta sa exersezi fiecare notiune. La finalul fiecarui curs, vei avea materiale descarcabile ce pot fi folosite pentru studiul offline.

4. Metoda sistemului de testare online

Este obiectiva si se face in timp real prin parcurgerea testelor de la fiecare curs. Rezultatele arata punctajul obtinut, raspunsurile corecte si incorecte. Astfel, poti verifica in mod eficient cunostintele dobandite sipoti relua aspectele neclare ori de cate ori este necesar.

Tot pentru exersarea cunostintelor, Denissa Bularda a creat culegerea de limba engleza, dedicata celor care sustin testarea pentru clasa a V-a, sectia intensiv engleza. Confera prin aceasta modalitate sugestii de variante si modele de subiecte pentru admitere. Printr-o metoda atractiva si accesibila, culegerea abordeaza punctele necesare sustinerii examenului.

De asemenea, a creat cartea Timpurile Limbii Engleze (este disponibila doar in varianta pdf), o carte bine elaborata, care ofera o multitudine de informatii, explicate, cu exemple si exercitii pentru a pune la punct tot ceea ce este neclar.

Puteti gasi si cursul aferent cartii aici: https://www.global-learning.ro/cursuri-online/courses/english-tenses-theory-and-exercises/

Cu SPRIJIN, construind INCREDERE, spre PERFORMANTA!

Contactati-ne pentru informatii suplimentare

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: 0723642817

Adresa: Str. Ion G. Racoteanu 7A, Sector 3, Bucuresti