2.990 €

Cuptor covrigi Zanolli gaz

  • Cuptoare
  • Stare nou
Bucuresti, ieri, 12:05
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Cuptor covrigi Zanolli gaz

Cuptorul cu alimentare pe gaz 08/50, la fel ca toate cuptoarele din gama revolutionara Synthesis de la Zanolli, este un cuptor tunel ventilat versatil: covrigarie, patiserie, cofetarie, gastronomic. Cuptorul cu alimentare pe gaz 08/50, la fel ca toate cuptoarele din gama revolutionara Synthesis de la Zanolli, este un cuptor tunel ventilat versatil, cu rezultate la fel de impresionante si pentru pizza, simigerie, gastronomie, patiserie etc.

Cu o putere de 12kcal/h (14 kW-gaz) si o productie de 500 covrigi/ora, cuptorul pe gaz Zanolli 08/50 este in mod frecvent referit de catre clientii www.MrForno.ro (r) ca o adevarata masina de facut covrigi, si se dovedeste la fel de performant si atunci cand este utilizat pentru a coace o gama larga de produse de patiserie, simigerie, cofetarie si gastronomie, datorita multiplelor optiuni de programare a temperaturii si timpilor de coacere ce acopera diverse scenarii de utilizare.

Modulele de coacere de la toate modelele din seria Synthesis se pot suprapune, obtinand astfel mai multe module de cuptor pe un singur rand de picioare pentru a putea face fata in momentele de cerere maxima din zi. Atunci cand productia e mai scazuta, se va economisi. tip: Cuptoare