75 Lei

Cumpara Silver gel Silver gel

Vezi pagina: mailboxproduction
  • Categorie: Suplimente nutritive
Bucuresti, 21 iun, 09:25
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Cumpara Silver gel Silver gel

Forma de prezentare: 44 ml Tara producator: United States. „Silver Gel”, pe baza de argint coloidal, este un remediu antiseptic, antimicrobian, antiinflamator. Baza de gel a produsului asigura disponibilitatea biologica crescuta a argintului in tesuturile afectate si eficienta actiunii acestuia.

Argintul inhiba actiunea unor enzime specifice, care participa la procesele de metabolism ale multor tipuri de bacterii (in jur de 650), virusi si fungi. Patrunzand in celula infestata, argintul blocheaza functia de respiratie a bacteriei patogene, ceea ce duce la blocarea substantelor nutritive spre ea. Aceasta actiune duce la moartea celulelor bolnave fara a le afecta pe cele sanatoase.

Proprietatile antiinflamatorii ale argintului se manifesta in momentul intrarii sale in contact cu tesuturile afectate. Patrunzand in rana, argintul se leaga cu proteinele din tesuturi si formeaza un strat de protectie, invaluie terminatiile nervoase, elimina iritatia. Sub actiunea argintului, rana se curata rapid de masele necrotice, procesul patologic se opreste si se accelereaza procesul de vindecare.

Recomandari

arsuri, rani, ulcere trofice, hemoroizi;

afectiuni ale pielii (psoriazis, dermatite alergice, eczeme);

Hidrateaza si curata pielea. Silver Gel usuca si calmeaza portiunile inflamate ale pielii, reduce secretia glandelor sebacee, elimina punctele negre existente si impiedica aparitia altora.

Utilizare

Se aplica pe piele zilnic, dimineata si seara, o mica cantitate de gel, masand pana la absorbtia totala in piele.