2.085 Lei

Cuier de hol Eloise

Vezi pagina: RetroBoutique.ro

Descriere anunt

Cuier de hol Eloise

Fara îndoiala, prima impresie este foarte importanta. Iata de ce holul de la intrare cere o atentie aparte atunci când vine vorba de amenajare. Cuierul de hol Eloise reprezinta o reusita îmbinare a esteticului cu practicul, slujind foarte bine în hol sau în vestibul.

În partea superioara este prevazut cu sase agatatori metalice de care puteti agata pâna la zece sacouri, paltoane plus o polita pentru palarii si esarfe. În partea inferioara descoperim un compartiment generos cu usi numai bun pentru depozitarea de încaltaminte si alte maruntisuri. Întregul ansamblu este cât se poate de solid, fiind confectionat în întregime din lemn masiv. O gama larga de finisaje va sta la dispozitie spre a o asorta celor mai variate interioare. Face buna pereche cu produsele din sectiunea de mic mobilier, unde puteti gasi si alte piese folositoare de mobila pentru hol: suporturi de umbrele, taburete, etc.

1) Pretul afisat este valabil pentru finisaj vopsit. La cerere, contra cost, sunt disponibile si alte variante de finisare: ceruit, antichizat, multicolor, periat.

2) Aceasta piesa de mobila poate fi fabricata, contra cost, cu dimensiuni la comanda. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.3) Livrarea se face cu transportatori specializati de mobilier. Ambalajul special cu dublura de poliuretan si polistiren asigura integritatea coletelor în timpul transportului.4) Produsul face parte din colectia de mobilier rustic Farmhouse.

Caracteristicile cuierului de hol Eloise:

design clasic, mereu la moda

fabricat integral din lemn masiv de brad

finisare la alegere (a se vedea paletarul)

stiluri: clasic, rustic

sase agatatori metalice, o polita si un compartiment cu doua usi

ambalare speciala cu poliuretan, polistiren si carton

nu necesita asamblare