98 Lei

Crema colagen vegetal si ulei de migdale Dr. Temt

  • Cosmetice dama
  • Ingrijire ten
Bucuresti, 26 sep, 11:27
Urca primul in lista

Descriere anunt

Crema colagen vegetal si ulei de migdale Dr. Temt

crema cu colagen vegetal si ulei de migdale antirid cu efect de lifting facial Dr. Temt regleaza nivelul de hidratare al pielii, reduce ridurile fine si cele profunde, previne formarea de noi riduri.

Detalii suplimentare

Crema cu colagen vegetal si ulei de migdale antirid cu efect de lifting facial Dr. Temt incetineste imbatranirea, are efect de lifting facial, incurajeaza productia de colagen a pielii, creste elasticitatea si repara problemele pielii datorate utilizarii de produse cosmetice de proasta calitate sau gresit folosite.

Crema cu colagen vegetal si ulei de migdale antirid cu efect de lifting facial Dr. Temt contine colagen concentrat activ de origine vegetala care are moleculele de dimensiuni mai mici decat colagenul de origine animala si care penetreaza mult mai usor si mai adanc in straturile pielii, restructurand si consolidand fibrele de colagen si elastina. Aceasta crema contine, de asemenea un factor de protectie solara SPF 2 – 3, imbunatateste textura si restabileste stralucirea naturala a pielii.