2.266 Lei

Consola de baie cu polite

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Destinatie Baie
  • Dulapuri
  • Nou
Bucuresti, 10 ian, 08:17
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Consola de baie cu polite

pentru doua lavoare Trocadero. Fabricata in intregime din lemn masiv, consola de baie cu polite pentru doua lavoare Trocadero este anume gandita sa nu se supuna capriciilor modei. Cu multitudinea de finisaje disponibile ii puteti da un aer clasic sau modern (daca alegeti combinatii indraznete de culori pentru blat si cadru). Suprafetele atent finisate se impletesc cu liniile strunjite ale picioarelor, rezultatul fiind o eleganta piesa de mobila pentru camera de baie. Spre asortare, o selectie vasta de taburete si oglinzi asteapta sa fie descoperite.

Consola de baie cu polite pentru doua lavoare Trocadero poate fi personalizata cu orice culoare din paletar. Mai mult, puteti opta pentru o vopsea diferita a blatului fata de cadru. Feroneria este si ea personalizabila. Ambalajul special cu dublura de poliuretan si polistiren asigura integritatea coletelor in timpul transportului.

Pretul afisat este valabil pentru finisaj dublu color. La cerere sunt disponibile si alte variante de finisare: vopsit, ceruit, multicolor, antichizat, periat.

Lavoarele si bateriile nu sunt incluse in pret, au doar rol de prezentare. La cerere, putem cota lavoarele si putem vinde piesa de mobila impreuna cu acestea.

Aceasta piesa poate fi fabricata cu dimensiuni la comanda. Pentru detalii va rugam sa ne contactati. Caracteristicile consolei cu polite pentru doua lavoare Trocadero: fabricata integral din lemn masiv de brad finisare la alegere (a se vedea paletarul) stiluri: clasic prevazuta cu spatiu pentru doua lavoare, trei sertare si patru polite ambalare speciala cu poliuretan, polistiren si carton nu necesita asamblare