Comunicat de presa 08.06.2021

Bucuresti, 08 iun, 11:05

Descriere anunt

Comunicat de presa 08.06.2021.

Incheiere proiect Finantat prin masura Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor. SC Famous Waffles SRL cu sediul in Oras Otopeni, Str. Constantin Brancoveanu Nr. 4I, Jud. Ilfov, deruleaza, in perioada 18.12.2020 -17.06.2021 proiectul finantat din Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economica in unul din domeniile de activitate prevazute in anexa nr. 2, avand nr. Contract M2-281 din 09-12-2020. Obiectivul general al proiectului este reducerea pierderilor suferite ca urmare a raspandirii virusului SARS-CoV-2. Rezultatul asteptat este depasirea crizei economice generate de pandemia COVID-19. Valoarea totala a proiectului este de 250252.995 RON, din care 217611.30 RON asistenta financiara nerambursabila si 32641.695 RON contributie proprie. Proiectul se implementeaza la locatia: AFI Cotroceni, Strada Bulevardul Vasile Milea, nr. 4,cod postal 061346, Spatiul comercial Afi Palace Cotroceni, CK04b . Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate. Dinescu Ionut. Administrator, telefon: 0749274306/ ionut.dinescu@loveforfood.ro