1.675 Lei

Comoda TV cu usi si nise Cardon - produs expus

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Destinatie Sufragerie/living
  • Comode TV
  • Nou
Bucuresti, 10 oct, 10:05
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Comoda TV cu usi si nise Cardon - produs expus

Fabricata in intregime din lemn masiv, comoda TV cu usi si nise Cardon este anume gandita sa nu se supuna capriciilor modei. Cu multitudinea de finisaje disponibile ii puteti da un aer rustic, clasic sau chiar modern (daca alegeti combinatii indraznete de culori pentru blat si cadru). Suprafetele atent finisate se impletesc cu liniile drepte, rezultatul fiind o eleganta piesa de mobila pentru living. Totodata, interiorul comodei TV Cardon este impartit foarte practic - doua compartimente cu usa si raft unde puteti ascunde discuri sau accesorii si doua nise pentru echipamente media.

Daca doriti mai mult spatiu de depozitare, vedeti comoda TV cu usi, nise si sertare Cardon. In aceeasi familie este disponibila spre asortare biblioteca Chelsea.

Comoda TV Cardon poate fi personalizata cu orice culoare din paletar. Mai mult, puteti opta pentru o vopsea diferita la interior fata de exterior. Feroneria este si ea personalizabila. Ambalajul special cu dublura de poliuretan si polistiren asigura integritatea coletelor in timpul transportului.

Pretul afisat este valabil pentru finisaj dublu color. La cerere sunt disponibile si alte variante de finisare: ceruit, vopsit, antichizat, periat.

Aceasta piesa poate fi fabricata cu dimensiuni la comanda. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Caracteristicile comodei TV Cardon

fabricata integral din lemn masiv de brad

finisare la alegere (a se vedea paletarul)

stiluri: rustic, clasic

prevazuta doua nise pentru echipamente media

doua compartimente cu usa si raft

ambalare speciala cu poliuretan, polistiren si carton

nu necesita asamblare

Comoda TV cu usi si nise Cardon - produs expus nu este un produs cu defecte insa prezinta uzura normala expunerii in showroom-ul Retro Boutique.