2.043 Lei

Comoda TV cu usi si doua sertare Cardon

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Destinatie Sufragerie/living
  • Comode TV
  • Nou
Bucuresti, 10 ian, 08:09
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Comoda TV cu usi si doua sertare Cardon

Fabricata in intregime din lemn masiv, comoda TV cu usi si sertare Cardon este anume gandita sa nu se supuna capriciilor modei. Cu multitudinea de finisaje disponibile ii puteti da un aer rustic, clasic sau chiar modern (daca alegeti combinatii indraznete de culori pentru blat si cadru). Suprafetele atent finisate se impletesc cu liniile drepte, rezultatul fiind o eleganta piesa de mobila pentru living. Blatul de dimensiuni generoase poate gazdui orice model de televizor. Totodata, interiorul comodei TV Cardon este impartit foarte practic - doua compartimente cu usa si raft unde puteti ascunde discuri sau accesorii, doua sertare si o nisa pentru echipamente media.

Comoda TV cu usi si sertare Cardon poate fi personalizata cu orice culoare din paletar. Mai mult, puteti opta pentru o vopsea diferita la interior fata de exterior. Feroneria este si ea la alegere. Ambalajul special cu dublura de poliuretan si polistiren asigura integritatea coletelor in timpul transportului. In aceeasi familie este disponibila spre asortare si biblioteca cu doua usi Lacerta.

Pretul afisat este valabil pentru finisaj periat adanc. La cerere sunt disponibile si alte variante de finisare: ceruit, vopsit, antichizat, multicolor, periat usor.

Aceasta piesa poate fi fabricata cu dimensiuni la comanda. Pentru detalii va rugam sa ne contactati. Caracteristicile comodei TV Cardon

fabricata integral din lemn masiv de brad

finisare la alegere (a se vedea paletarul)

stiluri: rustic, clasic

prevazuta nisa, doua sertare si doua compartimente cu raft

ambalare speciala cu poliuretan, polistiren si carton

nu necesita asamblare