1.999 Lei

Comoda tv Cabana, alb & antracit

Vezi pagina: Naturlich.ro
  • Destinatie Sufragerie/living
  • Comode TV
  • Nou
Targu mures, 02 dec, 10:25

Descriere anunt

Comoda tv Cabana, alb & antracit,

Latimea: 1800 mm., Adancimea: 450 mm., Inaltime: 500 mm., Greutate: 51 kg.

Comoda TV Cabana este un mobilier TV / hi-fi pentru camera ta de zi. Privirea fermecatoare in aspectul de epoca, se integreaza perfect in zona dvs. de living, in stilul timpului indelungat. In sala dvs. de mese sau in camera de tineret, acest mobilier multimedia arata bine. Cu acest mobilier combinati designul de durata cu tehnologia moderna.

In mijlocul panoului inferior sunt doua compartimente de nisa cu raft reglabil in inaltime. Exista loc pentru DVD player. Patru sertare, cate doua pe fiecare parte. Acestea ofera spatiu suficient pentru uneltele acasa sau pentru dulciuri. Pe cele doua parti laterale este o usa cu un raft in spatele ei. Datorita rafturilor reglabile in inaltime, aveti ocazia individuala de a crea spatiu de stocare. Puteti sorta CD-urile si DVD-urile in aceste patru compartimente. Pe suprafata masiva exista spatiu pentru dispozitivele TV si hi-fi.

Placa superioara masiva si cele patru sertare sunt periate antic. Fermecatorul aspect rachita al sertarelor este tipic pentru gama Cabana. Manerele metalice de pe usa stau la partea exterioara robusta a comodei TV.

Caracteristici:

Corpul este vopsit alb mat si facut din molid partial solid.

In spatele celor doua usi, fiecare raft ofera spatiu individual de depozitare.

Patru sertare intr-un aspect fermecator de rachita reprezinta imaginea de epoca.

Placutele si sertarele de masa superioara sunt periate.

Doua compartimente de nisa cu un raft reglabil.