2.363 Lei

Comoda Numbers

Vezi pagina: Concept22.ro
  • Destinatie Bucatarie
  • Dulapuri
  • Nou
Bucuresti, 20 sep, 18:20
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Comoda Numbers

Comoda Numbers este fabricata din imbinarea perfecta a lemnului de mango cu metalul. Designul sau este conceput ca un mix intre aceste doua elemente ceea ce face din el imbinarea perfecta intre stilul retro si stilul industrial. Aerul sau de dulap ce pare ce a venit dintr-o farmacie interbelica nu este doar placut privirii, ci ii isi asigura mai multe sertare mai mici sau mai mari cu ajutorul carora te vei putea organiza mai bine.

Piesele Concept 22 de mobilier aduc la viata frumusetea organica si extraordinara a lemnului de esenta tare. Mobilierul din lemn reciclat prezinta caracteristicile mai multor tipuri de lemn – lemn sheesham, lemn de mango, lemn de teak, lemn de accacia. Folosind lemn reciclat si reconditionat, artizanii nu obtin doua piese perfect identice in ceea ce priveste culoarea. consecinta: fiecare piesa in parte este unicat, desi designul, forma si marimea sunt aceleasi.

Suntem privilegiati sa iti prezentam piesele noastre unice, din lemn masiv, solid, durabil si prietenos cu mediul si speram ca le vei iubi la fel de mult ca noi.

Culoare Maro si metal gri

Material Metal (fier) si lemn de mango

Dimensiuni 120x45x96

Greutate 71.9