1.276 Lei

Comoda cu usi rabatabile Serra

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Destinatie Dormitor
  • Comode
  • Nou
Bucuresti, 10 ian, 08:14
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Comoda cu usi rabatabile Serra

Fabricata in intregime din lemn masiv, comoda cu usi rabatabile Serra este anume gandita sa nu se supuna capriciilor modei. Cu multitudinea de finisaje disponibile ii puteti da un aer rustic, clasic sau modern (daca alegeti combinatii indraznete de culori pentru blat si cadru sau cadru si sertare). Suprafetele atent finisate se impletesc cu liniile drepte, rezultatul fiind o eleganta piesa de mobila pentru living, hol sau dormitor. Totodata, interiorul comodei Serra este impartit foarte practic - trei compartimente unde puteti ascunde diverse lucruri trebuincioase. Spre asortare, o selectie vasta de biblioteci si comode TV din gama Epoque asteapta sa fie descoperite.

Comoda cu usi rabatabile Serra poate fi personalizata cu orice culoare din paletar. Mai mult, puteti opta pentru o vopsea diferita a usilor fata de cadru. Feroneria este si ea personalizabila. Ambalajul special cu dublura de poliuretan si polistiren asigura integritatea coletelor in timpul transportului.

Pretul afisat este valabil pentru finisaj dublu color. La cerere sunt disponibile si alte variante de finisare: vopsit, ceruit, multicolor, antichizat, periat.

Aceasta piesa poate fi fabricata cu dimensiuni la comanda. Pentru detalii va rugam sa ne contactati. Caracteristicile comodei cu usi rabatabile Serra:

fabricata integral din lemn masiv de brad finisare la alegere (a se vedea paletarul) stiluri: rustic, clasic prevazuta cu trei compartimente ambalare speciala cu poliuretan, polistiren si carton nu necesita asamblare