Colagen Hidrolizat cu Vitamina C 180 Tablete

120 RON
1 / 2

Colagen Hidrolizat cu Vitamina C 180 Tablete

120 RON
Descriere
COLLAGEN PLUS VITAMIN C 180 Tablets. Colagen plus Vitamina C 180 tablete. Reface stocurile de Colagen și Ofera Fotoprotecție. Beneficii Colagen Hidrolizat:
Ajuta în producția de noi fibre de colagen. Reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii. Susține pielea, părul și unghiile puternice și sănătoase. Ajută la menținerea dinților și oaselor puternice. COLLAGEN PLUS VITAMINA C conține un amestec de aminoacizi special formulați pentru a ajuta la refacerea stocurilor de colagen ale organismului și pentru a reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii, pentru a susține oasele sănătoase și sănătoase și pentru a hrăni pielea, părul și unghiile sănătoase.
Colagenul este un compus fundamental și un element esențial pentru toate sistemele corporale majore. Vitamina C este cunoscută pentru a juca un rol important în sinteza de colagen, oferind, de asemenea, beneficii suplimentare de protecție celulelor, inclusiv protecția fotografică, și apărarea antioxidantă împotriva daunelor provocate de radicalii liberi. Ca parte importantă a țesuturilor moi, incluzând pielea, mușchii, tendoanele, ligamentele și țesutul osos, suplimentele de colagen ajută la menținerea nivelului natural de colagen al organismului, care, de obicei, încetinește la o rată de aproximativ 1,5% în fiecare an, după vârsta de 25 de ani. Compuse din aminoacizi, comprimatele de colagen cu vitamina C sunt o sursă bună de glicină, prolină, alanină și hidroxiprolină, care ajută la producerea peptidelor care stimulează celulele fibroblaste ajutând la producerea și reorganizarea fibrelor de colagen pentru a întări țesuturile conjunctive și celulele extracelulare matrice. Anti-îmbătrânire: COLLAGEN PLUS VITAMINA C conține o combinație de aminoacizi esențiali și neesențiali necesari pentru a restabili colagenul în organism și pentru a minimiza apariția semnelor vizibile de îmbătrânire, inclusiv linii fine, riduri și elasticitatea pielii. Oferind avantaje adăugate Abilitățile naturale antioxidante ale vitaminei C, comprimatele de colagen sunt deosebit de eficiente în reducerea leziunilor cutanate cauzate de razele UV și poluanții de mediu.

Piele, păr și unghii sănătoase: COLLAGEN PLUS VITAMIN C oferă procentaje ridicate de aminoacizi din țesuturile moi, pentru a susține profilele paralele cu cele din țesuturile moi, inclusiv țesuturile, mușchii și țesuturile conjunctive. Acest amestec de aminoacizi poate fi deosebit de util pentru a repara paturile de unghii zdrobite, împărțite și deteriorate, pentru a îngroșa părul fin și pentru a adăuga volum, în același timp încetinind căderea părului. Oase puternice: Colagenul este un constituent principal în oase și dinți. Suplimentele de colagen furnizează această parte importantă a matricei osoase pentru a menține dinții și oasele sănătoase și rezistente. Prospect COLLAGEN PLUS VITAMIN C
Mod administrare: Luați 3 comprimate de două ori pe zi pe stomacul gol.
Așteptați 30 de minute înainte de a mânca. Portii de servire: trei (3) tablete.
Porții pe container: 60. Compozitie pe servire. Calorii 11. Proteină 3g. Vitamina C (sub formă de ascorbat de calciu) 30 mg. Tipuri de colagen Hidrolizat (Hydrolyzed Collagen ) 1 și 3 3,000 mg. Alte ingrediente: fosfat dicalcic dihidrat, celuloză microcristalină, înveliș HPMC, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.
Nu conține: Soia, grâu, lactoză, amidon, drojdie sau arome artificiale.
Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.
Vezi mai multe detalii si cumpara
159 vizualizari Bucuresti azi, 14:00