125 Lei

Cleanse-Rite Advanced Colon Cleanse 120 Capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 13:25

Descriere anunt

Cleanse-Rite Advanced Colon Cleanse 120 Capsule

Curatarea interna este o parte integranta a mentinerii sanatatii. Un colon curat, cu un echilibru sanatos al florei intestinale este prima linie de aparare a organismului.

• Un amestec propriu de 8 ierburi naturale

• Detoxifica colonul si restabileste-l la regularitate.

• Ajuta in ameliorarea constipatiei, excesului de gaze si crampe.

• Imbunatateste absorbtia nutrientilor si creste eficacitatea altor suplimente.

• Trebuie folosit la fiecare 2 luni si nu mai mult de 10 zile la un moment dat.

• Se gaseste in forma convenabila de capsule - Nu exista bauturi pe baza de pulbere cu gust!

• Contine Psyllium, Pulbere Senna, Seminte de fenicul, Menta, Papaya, Petale de trandafir, Coaja de catina, Barberis Vulgaris, Telina, Acidofilus.

In aceasta perioada si varsta, acumulam toxine in corpul nostru prin diferite modalitati. Nu numai ca stilul nostru de viata agitat a distrus obiceiurile noastre alimentare; de asemenea, traim intr-o lume mai poluata. Organismul nostru acumuleaza in mod constant toxine fie din mediul inconjurator, fie prin ingerarea lor. Mai mult, viata noastra stresanta determina organismul sa produca mai multe toxine si sa nu se elibereze, prin care se acumuleaza in corpul nostru prin depuneri de grasime, celulita, captusire pe peretele colonului etc. In timp ce toate aceste elemente au supraincarcat sistemele noastre de eliminare a toxinelor, contribuim si mai mult la aceasta problema prin lipsa exercitiilor fizice. Organismul nostru necesita exercitii fizice pentru a creste fluxul de oxigen prin corp, ceea ce ajuta la eliminarea toxinelor. Cu toate acestea, stilul nostru de viata stagnat contribuie la acumularea toxica din corpul nostru. Nu numai ca afecteaza in mod negativ sanatatea noastra, ci diminueaza si viata de zi cu zi datorita stresului mental si a negativitatii.

Una dintre cele mai bune si mai eficiente modalitati de a mentine o stare buna de sanatate este aceea de a trece printr-o etoxifiere profunda a colonului. Acest lucru elimina nu numai toxinele din organism, ci si imbunatateste nivelul general al sanatatii, a energiei si prevenirea bolilor. De asemenea, va contribui pozitiv la bunastarea generala, atat psihica, cat si fizica.

De ce ar trebui sa incercati CLEANSE-RITE Advanced Colon Cleanse:

Suferiti de constipatie, crestere inexplicabila in greutate sau oboseala?

Stiati ca aceste probleme ar putea fi legate de starea de sanatate a colonului?

Sunt vitaminele si suplimentele care nu au un impact complet asupra sanatatii tale? Datorita acumularii de deseuri in colon poate impiedica absorbtia nutrientilor. Inainte de a incepe orice regim alimentar, asigurati-va ca sistemul dvs. digestiv functioneaza corect.

CLEANSE-RITE este o curatare a colonului natural care va ajuta la detoxifierea sistemului digestiv si restabilirea regularitatii. Utilizarea CLEANSE-RITE la fiecare 2 luni este cheia pentru a mentine functionarea corecta a sistemului digestiv si a elimina depunerile si toxinele din colon.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!