Cleanse-Rite 7 zile sistem curatare colon

139 RON
...

Cleanse-Rite 7 zile sistem curatare colon

139 RON
Descriere
21 pachete. Ultimul program de purificare a colonului de 7 zile

Sistemul CLEANSE-RITE Colon Cleanse este un program de curățare a colonului care durează șapte zile. Este un compus realizat dintr-o combinație de fibre dense și laxative bine cunoscute, care vin împreună pentru a ajuta la procesul de curățare a colonului, detoxifiere și reducerea constipației.• Detoxifica colonul și restabilește-l la regularitate.

• Ajuta în ameliorarea constipației, excesului de gaz și crampe.

• Îmbunătățește absorbția nutrienților și crește eficacitatea altor suplimente.

• Să se utilizeze o dată sau de două ori pe an pentru o sănătate maximă.

• Se găsește în formă convenabilă de capsule - Nu există băuturi pe bază de pulbere cu gust!

• Conține psyllium, semințe de in, varfuri de aloe, nuc negru, cascara sagrada, spirulina, frunze senna, semințe de fenicul și multe alte plante utile.În această perioada și vârstă, acumulăm toxine în corpul nostru prin diferite modalități. Nu numai că stilul nostru de viață agitat a distrus obiceiurile alimentare, ci și într-o lume mai poluată. Organismul nostru acumulează în mod constant toxine fie din mediul înconjurător, fie prin ingerarea lor. Mai mult, viața noastră stresantă determină organismul să producă mai multe toxine și să nu se elibereze, prin care se acumulează în corpul nostru prin depuneri de grăsime, celulită, căptușire pe peretele colonului etc. În timp ce toate aceste elemente au supraîncărcat sistemele noastre de eliminare a toxinelor, contribuim și mai mult la această problemă prin lipsa exercițiilor fizice. Organismul nostru necesită exerciții fizice pentru a crește fluxul de oxigen prin corp, ceea ce ajută la eliminarea toxinelor. Cu toate acestea, stilul nostru de viață stagnat contribuie la acumularea toxică din corpul nostru. Nu numai că afectează în mod negativ sănătatea noastră, ci diminuează și viața de zi cu zi datorită stresului mental și a negativității.Una dintre cele mai bune și mai eficiente modalități de a menține o stare bună de sănătate este trecerea printr-un colon și corp curat. Acest lucru elimină nu numai toxinele din organism, ci și îmbunătățirea nivelului general al sănătății, a energiei și prevenirea bolilor. De asemenea, va contribui pozitiv la bunăstarea generală, atât psihică, cât și fizică.De ce ar trebui să încercați CLEANSE-RITE:

Suferiți de constipație, creștere inexplicabilă în greutate sau oboseală? Știați că aceste probleme ar putea fi legate de starea de sănătate a colonului?Sunt vitaminele și suplimentele care nu au un impact complet asupra sănătății tale? De acumularea de deșeuri în colon poate împiedica absorbția nutrienților. Înainte de a începe orice regim alimentar, asigurați-vă că sistemul dvs. digestiv funcționează corect.
Vezi mai multe detalii si cumpara
127 vizualizari Bucuresti azi, 14:00