215 Lei

Cercei mici, steluta din aur galben

Vezi pagina: MOSV - Ma Ofer Sa Visez
  • Cercei
  • Material: aur
  • Nou
Bucuresti, 02 ian, 16:00

Descriere anunt

Cercei mici, steluta din aur galben

O pereche de cercei steluta din aur galben de 9 karate, delicati, fini, realizati cu mare atentie la detalii, pentru bebe si fetite.

Varsta recomandata: 0+. Consultati dimensiunile produsului in fotografiile de prezentare.

Sistemul de inchidere este absolut extraordinar, fiind constituit dintr-un capacel rotunjit pentru a spori confortul, infiletat, pentru a spori siguranta. Astfel, cerceii Ma Ofer Sa Visez sunt foarte siguri, fiind destinati deoportiva nou nascutelor, fetitelor si, de ce nu, chiar mamelor.

Livrarea este gratuita oriunde in Romania, prin curierat rapid, cu asigurarea de transport inclusa.

Bijuteriile sunt livrate in ambalaj cadou impreuna cu una din cele doua felicitari, cadou si acestea, pe care le puteti alege din sectiunea de finalizare a comenzii.

Bijuteriile sunt insotite de factura fiscala, precum si de indicatia borderoului de marcare aferent aplicarii Marcii Statului de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.

Veti primi si un Certificat de garantie care contine informatii detaliate despre acest produs. De asemenea, in colet veti gasi si un Certificat de donator personalizat cu numele dumneavoastra. Acesta reprezinta 2% din valoarea bijuteriei achizitionate, suma pe care o directionam la finalul fiecarei luni catre o cauza cartiabila dedicata copiilor.

Avem experienta de 20 de ani in designul si crearea de bijuterii. Ma Ofer Sa Visez este un brand romanesc dedicat exclusiv bijuteriilor pentru copii. MOSV sunt bijuterii pentru o viata.

Achizitionati bijuterii doar de la operatorii autorizati de catre A.N.P.C. si doar daca au aplicate cele trei marci obligatorii in Romania: marca de titlu, marca de responsabilitate a producatorului sau importatorului si marca statului.

Comanda online bijuterii fine, delicate si realizate cu atentie la detalii.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!