6.950 Lei

Centrala cu gazeificare ASTRA NEW G32

Vezi pagina: Magterm.ro
  • Termice
  • Centrale termice
  • Nou
Bucuresti, ieri, 10:10
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Centrala cu gazeificare ASTRA NEW G32

Cazan pe lemne cu gazeficare Astra new 32kw. Gazele produse de combustibili solizi in camera superioara, sunt arse in camera inferioara, la o temperatura ridicata pana la 900°C . In momentul arderii combustibilului solid cu principiul de generare a gazului, combustibilul arde mai eficient, este produsa mai putina cenusa si mai putine gaze inflamabile (nearse), cum ar fi CO, care sunt emise in atmosfera.

Un avantaj al acestui cazan cu gazeificare Astra New G32 kw este capacitatea sa de a asigura producere de energie termica, cu un randament de aproximativ 40-100% .

Corpul cazanului care intra in contact cu produsele de combustie, este realizat din tabla de otel pentru cazane P265GH de 6mm grosime, alte elemente ale cazanului fiind realizate din tabla de otel de 4mm grosime.

Cazanele Astra cu unitate de control electronica, au un controler electronic, ceea ce face ca functionarea cazanului sa fie mai eficienta, cazanul reactioneaza rapid si precis la schimbarile termice. Acest lucru economiseste combustibil, timpul de ardere este mai mare, poluarea mediului redusa, controlul de ardere mai usor.

Cazane echipate cu unitatea de control electronic sunt identificate cu litera "E" iar cele carun care nu au litera 'E' sunt echipate cu unitate de comanda termostatic.

Toate cazanele sunt echipate cu o serpentina de racire de urgenta, care impiedica apa sa ajunga la punctul de fierbere, si care in caz de o pana de curent activeaza supapa de siguranta si astfel protejeaza cazanul de la supraincalzire.

Durata de ardere a unei portii de combustibil variaza intre 5 si 8 ore. Daca cazanul functioneaza la 30% din puterea nominala, timpul de ardere poate fi de 8 pana la 12 ore.

Exploatarea cazanului este foarte usoara: el trebuie sa fie curatat de cenusa de 1-2 ori pe saptamana.