199 Lei

Casti on-ear Lamax Beat Blaze B-1

Vezi pagina: Smart-products.ro
  • Periferice PC
  • Casti PC
  • Alta marca
  • Nou

Descriere anunt

Casti on-ear Lamax Beat Blaze B-1

Blaze B-1 sunt o pereche de casti on-ear wireless, ce va ofera un sunet excelent atat la auditiile prin Bluetooth, cat si la cele realizate prin cablul cu mufa AUX.

Sincronizarea cu orice dispozitiv ce utilizeaza tehnologia Bluetooth este extrem de rapida, iar calitatea si claritatea sunetului emis este una extrem de ridicata. Cu ajutorul acestor casti on-ear va puteti bucura de muzica preferata oriunde si oricand, fara sa existe pericolul de a rupe firul sau de a strica mufa de conectare.

Butoanele de control sunt amplasate pe casca dreapta si va ajuta in a schimba melodia, a modifica volumul sau chiar pentru a raspunde unui apel telefonic. Acumulatorul de mare capacitate va asigura o autonomie de pana la 8 ore cu o singura incarcare. Mai mult decat atat, aceste casti pot fi conectate si cu ajutorul cablului cu mufa de 3,5mm.

Castile au un design modern, avand o banda ajustabila extrem de flexibila, precum si pernite moi care va asigura un confort maxim pentru perioadele lungi de auditie.

Bluetooth: 4.1

Raza wireless: pana la 10 metri distanta

Timp de utilizare: pana la 8 ore

Baterie: 3.7V Lithium-polymer 250 mAh

Compatibilitate: Universala

Greutate: 120 grame