114 Lei

Caserola Bento Box pentru copii si adulti

Vezi pagina: feliatorlegume.ro
Bucuresti, 16 nov, 01:30

Descriere anunt

Caserola Bento Box pentru copii si adulti

4 compartimente diferite (unul mare pentru sandwich + 2 mici pentru fructe si legume + 1 compartiment rotund pentru sos sau iaurt sau gem)

Caserola / tavita de interior este detasabila pentru o spalare usoara, dar mai ales pentru a incalzi mancarea la microunde

Etanseitate perfecta, chiar si in cazul alimentelor de tip lichid gros.

Perfecta pentru pranzul la birou in cazul adultilor sau pentru pranzul copiilor la scoala

Extrem de utila in cazul unui picnic sau excursii

NOTA BENE: a nu se folosi pentru supe sau ciorbe sau pentru suc sau apa.

Caserola Bento Box WonderEsque cu 4 compartimente pentru copii si adulti. Compartiment principal mare pentru un sandwich mare + extra. Compartiment rotund ideal pentru lichide groase gen ketchup, hummus.

Nu depozita supa, lapte, suc ori apa in aceasta caserola bento box.

Caserola Bento Box WonderEsque este realizata numai din materiale NON-TOXICE fara continut BPA or Phthalates. 100% sigura.

Caserola din exterior este realizata din plastic de tip ABS si caserola din interior este realizata din Tritan importat din US, care rezista la lovituri dure. Este un material super dur, o caserola bine facuta si de foarte buna calitate.

Este ideala pentru BACK TO SCHOOL.

Caserola transparenta din interior este detasabila si DISHWASHER SAFE, ceea ce inseamna ca puteti spala la masina de spalat vase.

Este perfect recomandata pentru incalzit in cuptorul cu microunde, ceea ce iti permite sa te bucuri de o masa fierbinte oriunde ai fi. Caserola exterioara nu este recomandat sa o introduceti in microunde.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!