3.999 Lei

Canon EOS 80D - BODY

Vezi pagina: VIVOMAG
  • Aparate foto
  • Canon
  • Nou
Bucuresti, 04 aug, 11:05
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Canon EOS 80D - BODY

Eliberati-va potentialul creativ

O camera foto puternica, versatila si cu reactii rapide pentru a va explora creativitatea. EOS 80D exceleaza in fotografiile de evenimente sportive, portrete, peisaje, strazi, calatorii si in conditii de lumina scazuta, precum si in filme realizate profesional, datorita tehnologii inovatoare care va ajuta sa obtineti rezultate remarcabile in orice situatie.

Explorati noi aspecte ale fotografiei

Reactionati instinctiv in functie de moment si surprindeti evenimente sportive cu miscari rapide sau actiunile animalelor salbatice cu usurinta, datorita sistemului AF de inalta performanta, vitezei de fotografiere continua de 7 cps si comenzilor personalizabile.

Sistem AF cu 45 de puncte, toate de tip incrucisat

Capturati momente de la evenimente sportive cu actiune extrem de rapida in imagini super-clare chiar si in lumina reflectoarelor, datorita sistemului de focalizare automata cu viteza mare de reactie si extrem de precis care isi face datoria chiar si conditii solicitante de pana la -3 EV. Sistemul AF cu 45 de puncte, toate de tip incrucisat va ofera libertatea de a alege un punct sau o zona de focalizare automata, adecvata pentru compozitia dvs. si ofera un nivel inalt de precizie si control asupra unor zone de focalizare mai largi pentru rezultate uimitoare indiferent de locul subiectului in cadru.

Fotografiere continua la 7 cps

Oferiti-va cea mai buna sansa de a surprinde acel moment trecator datorita vitezei maxime de fotografiere continua de 7 cps la rezolutie completa. Ideala pentru fotografii de la evenimente sportive cu actiune spontana si cu animale salbatice.

27 de puncte AF compatibile cu f/8

Surprindeti in continuare fotografii clare cu ajutorul sistemului de focalizare automata atunci cand utilizati diferite combinatii de obiective si teleconvertoare la 27 de puncte de focalizare automata care accepta focalizarea la f/8.

Comenzi personalizabile

Bucurati-va de controlul si flexibilitatea oferite de un corp EOS din gama medie datorita comenzilor personalizabile, panoului LCD superior si afisajului Live View, care va permite sa revizuiti usor setarile si sa reglati rapid camera foto in functie de nevoile dvs.

Calitate uimitoare a fotografiilor si filmelor intr-o gama larga de conditii

Capturati calitatea pe care o merita creativitatea dvs. EOS 80D realizeaza imagini exceptionale, intr-o gama larga de conditii de iluminat, cu un nivel generos de detalii, culoare si atmosfera, care sunt pregatite instantaneu pentru editare si prezentare datorita senzorului APS-C CMOS de 24,2 megapixeli si procesorului DIGIC 6.

Senzor RGB de 7.560 pixeli cu masurare IR

Bucurati-va de o expunere precisa si consecventa intr-o mare varietate de situatii, gratie unui senzor RGB de 7560 pixeli cu masurare IR, care detecteaza atat lumina infrarosie, cat si pe cea vizibila

Fotografii naturale in conditii de lumina scazuta

Surprindeti atmosfera unei scene in fotografii naturale cand scad nivelurile de lumina, gratie intervalului de sensibilitate ISO de 100 -16.000 (H:25.600), care reduce necesitatea unui blit si va ofera flexibilitatea unor timpi mai mici de expunere.

Vizor inteligent

Vedeti totul pana la marginea cadrului, cu setari de fotografiere afisate instantaneu, utilizand vizorul inteligent cu acoperire de aproximativ 100% a cadrului. Fotografiati mai discret cu un mod de fotografiere continua si silentioasa la 3 cps.

LCD Vari-angle cu Live View

Explorati unghiuri de fotografiere creative utilizand comanda intuitiva cu ecranul tactil LCD II Vari-Angle Clear View de 7,7 cm. Creati o compozitie si surprindeti actiunea din diferite perspective, gratie fotografierii continue cu Live View, utilizand focalizarea automata Dual Pixel CMOS la 5 cps.

Transmitator Speedlite integrat

Explorati optiunile de iluminare creativa, pozitionand bliturile Canon Speedlite la distanta de camera si controlandu-le cu ajutorul transmitatorului Speedlite integrat in EOS 80D.

Perfect pentru videografie creativa

Creati filme profesionale cu puternicul Dual Pixel CMOS AF, care asigura un sistem de focalizare automata versatil pentru o urmarire precisa a focalizarii si tranzitii line la focalizare.

Control creativ al focalizarii

Controlul sensibilitatii si vitezei focalizarii automate Dual Pixel CMOS pentru filme va permite sa adaptati focalizarea la situatia de filmare si sa creati un aspect lent, natural sau cu actiune rapida pentru filmul dvs.

Sunet de calitate profesionala

Bucurati-va de control complet asupra nivelurilor audio din meniul camerei foto si capturati un sunet de calitate profesionala cu intrarile pentru casti si microfon.

Tipuri de formate de fisiere

Inregistrati in formate de fisiere MP4 si MOV cu o gama larga de viteze ale cadrelor si codecuri pentru editare si stocare usoara.