11.128 Lei

Canon EOS 5D Mark IV DSLR (body)

Vezi pagina: VIVOMAG
  • Aparate foto
  • Canon
  • Tip DSLR
  • Nou
Bucuresti, 22 nov, 11:05

Descriere anunt

Canon EOS 5D Mark IV DSLR (body)

indiferent ce fotografiati, va promitem calitate fara compromisuri si performante de nivel profesional.

Cautati perfectiunea. Conceput sa functioneze in orice situatie, EOS 5D Mark IV este un aparat foto multifunctional cu design placut si cu optiuni complete.

Diferenta este creata de detalii

Din momentul in care lumina trece prin obiectiv, EOS 5D Mark IV surprinde fiecare nuanta, fiecare culoare, fiecare detaliu. Inca o data, Canon aduce in prim-plan detalii fine datorita unui nou senzor capabil de o claritate extraordinara. Vedeti lumea altfel decat ati vazut-o pana acum.

Precizia ca dotare standard

EOS 5D Mark IV dispune de focalizare si masurare avansate, care inregistreaza momentele si le urmareste in secunda in care au loc, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Conceputa pentru performanta

Aparatele foto legendare sunt facute sa dureze, iar gama EOS 5D series le ofera fotografilor de generatie noua o structura de calitate superioara, performanta si protectie la intemperii1. EOS 5D Mark IV continua acest angajament fata de performanta si durabilitate la viteza ridicata.

Avansati catre imagini cinematografice 4K

Dati frau liber producatorului de filme 4K din dvs. si adaugati filmele 4K EOS in portofoliul dvs.

Claritate desavarsita

Inregistrati filme folosind puterea senzorului incredibil al camerei EOS 5D Mark IV pentru a adauga detalii si rafinament suplimentar fiecarei scene. Cu optiuni de inregistrare la inalta rezolutie 4K1, precum si cu Full HD pentru viteze ale cadrelor care includ redarea incetinita la 60p, universul filmarilor DSLR a devenit mai performant.

Surprindeti fotografia perfecta din orice cadru

O functie preluata de la EOS-1D X Mark II: utilizatorii de EOS 5D Mark IV pot inregistra filme 4K si pot salva orice cadru ca pe o fotografie detaliata de 8,8 megapixeli direct pe un card de memorie ca fisier JPEG.

Viteza ridicata a cadrelor

Vitezele mai ridicate ale cadrelor oferaa oportunitati noi si incitante de a va captiva audienta. Capacitatea video HD incredibila la 120 cps captureaza chiar si cel mai rapid subiect cu detalii uluitoare.

Focalizati ca un profesionist

EOS 5D Mark IV este prevazuta cu Dual Pixel CMOS AF, una dintre cele mai importante actualizari fata de modelul EOS 5D Mark III. Pentru ca beneficiati de tranzitii de focalizare line si precise la orice rezolutie de la 4K la Full HD, doar atingeti ecranul LCD in punctele in care doriti sa mutati focalizarea si de la care doriti sa mutati focalizarea si lasati camera sa se ocupe de restul.

Canon Log Gamma

Adaugati Canon Log la EOS 5D Mark IV pentru un interval dinamic lat, latitudine de expunere generoasa si libertate imensa in post-productie.

Pastrati fiecare detaliu in filmele HDR

Alternand intre cadrele normale si cele subexpuse, modul pentru filme HDR poate comprima cele mai luminoase parti ale unei scene si poate retine mai multe detalii importante – oferind astfel filme cu un interval dinamic larg.

Reduceti ritmul, inregistrati extraordinarul

Functiile de temporizare a filmarii de pe EOS 5D Mark IV permit inregistrarea evenimentelor cu efect de redare accelerata si cu o claritate extraordinara. Surprindeti pana la 3600 de fotografii pentru un film Full HD cu o durata de redare de aprox. 2 minute, pentru un film dinamic care arata altfel.

Microfon si casti, Iesire HDMI

Mufele pentru microfon si casti va permit sa inregistrati coloana sonora perfecta pentru filmele dvs. si sa monitorizati sunetul pentru a depista nivelul perfect. O conexiune HDMI va ofera sunet complet si iesire Full HD necomprimata dispozitive externe de inregistrare si pe monitoare video.

Aplicatia Canon Photo Companion

Partenerul ideal pentru orice povestitor in imagini, aplicatia Photo Companion, ofera acces la cunostinte si continut personalizate si specializate, atunci cand aveti cea mai mare nevoie de ele, pentru a putea da viata cu adevarat povestilor dvs.

Ramaneti conectat

Conectati-va si transmiteti imagini cu ajutorul fluxurilor de lucru ultrarapide USB 3.0, WiFi si NFC.

Continutul cutiei:

Canon EOS 5D Mark IV

Acumulator LP-E6N

Incarcator de baterii LC-E6E

Capac ocular Eg

Curea lata

Cablu de interfata IFC-150U II

Tub de protectie cablur

Disc cu solutii digitale EOS

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!