165 Lei

Candida Control Advanced 120 Capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, ieri, 13:25

Descriere anunt

Candida Control Advanced 120 Capsule

• Mentine bacteriile sanatoase in colon

• Promoveaza digestia

• Creste energia naturala

• Ofera organismului 15 miliarde CFU

CANDIDA CONTROL este un supliment care va ofera organismului 15 miliarde CFU (unitati care formeaza colonii) pentru a ajuta la echilibrarea bacteriilor din colon, pentru a spori imunitatea si a stimula energia naturala.

Alimentele care sunt bogate in grasimi saturate si sunt prea prelucrate pot creste nivelurile de stres, ceea ce poate provoca o digestie lenta. CANDIDA CONTROL utilizeaza probiotice pentru a ajuta la scaderea digestiei lente, pentru a reduce sentimentele de stres si pentru a stimula energia naturala, oferind un amestec propriu de probiotice sanatoase, printre care: L. Acidophilus, L. Rhamnosus, B. Longum, L. Bulgaricus, B. Bifidum, L. Casei, L. Plantarum, L. Salivarius, S. Thermophilus, Lactospore, Lactoferrin si Colostrul Fosfolipidelor.

CANDIDA CONTROL Asigura bio-disponibilitatea

Capsulele DRcaps ajuta la protejarea ingredientelor importante CANDIDA CONTROL AVANSAT de aciditatea stomacului fara a folosi proprietatile rezistente la acid pentru formula. Si spre deosebire de alte capsule de acoperire protectoare, DRcaps mascheaza gustul si minimizeaza riscul unui gust rece.

Prospect Candida Control

Mod administrare: Luati 2 capsule, de doua ori pe zi pe stomacul gol.

Luati 6 capsule de doua ori pe zi in momente de stres fizic sau de mediu.

Portia: Doua (2) Capsule

Portii pe container: 60

Cantitate per portie

• Colostrul (din lapte) (contine in mod natural fosfolipide) 692 mg

• Proprietate Blend 267mg

(15 miliarde CFU / portie)

L. acidophilus, L. casei, L. rhamnosus, L. plantarum, B. longum, S. thermophilus, L. bulgaricus, L. salivarius, B. bifidum si LactoSpore® Bacillus coagulans

• Lactoferrina (din colostru) 7 mg

Alte ingrediente: Capsula vegetariana rezistenta la acid (HPMC, pectina, apa purificata, glicerina, guma gellan, clorura de potasiu), faina de orez, stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu.

Se recomanda pastrarea la frigider.