165 Lei

Candida Control Advanced 120 Capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, ieri, 13:25

Descriere anunt

Candida Control Advanced 120 Capsule

• Mentine bacteriile sanatoase in colon

• Promoveaza digestia

• Creste energia naturala

• Ofera organismului 15 miliarde CFU

CANDIDA CONTROL este un supliment care va ofera organismului 15 miliarde CFU (unitati care formeaza colonii) pentru a ajuta la echilibrarea bacteriilor din colon, pentru a spori imunitatea si a stimula energia naturala.

Alimentele care sunt bogate in grasimi saturate si sunt prea prelucrate pot creste nivelurile de stres, ceea ce poate provoca o digestie lenta. CANDIDA CONTROL utilizeaza probiotice pentru a ajuta la scaderea digestiei lente, pentru a reduce sentimentele de stres si pentru a stimula energia naturala, oferind un amestec propriu de probiotice sanatoase, printre care: L. Acidophilus, L. Rhamnosus, B. Longum, L. Bulgaricus, B. Bifidum, L. Casei, L. Plantarum, L. Salivarius, S. Thermophilus, Lactospore, Lactoferrin si Colostrul Fosfolipidelor.

CANDIDA CONTROL Asigura bio-disponibilitatea

Capsulele DRcaps ajuta la protejarea ingredientelor importante CANDIDA CONTROL AVANSAT de aciditatea stomacului fara a folosi proprietatile rezistente la acid pentru formula. Si spre deosebire de alte capsule de acoperire protectoare, DRcaps mascheaza gustul si minimizeaza riscul unui gust rece.

Prospect Candida Control

Mod administrare: Luati 2 capsule, de doua ori pe zi pe stomacul gol.

Luati 6 capsule de doua ori pe zi in momente de stres fizic sau de mediu.

Portia: Doua (2) Capsule

Portii pe container: 60

Cantitate per portie

• Colostrul (din lapte) (contine in mod natural fosfolipide) 692 mg

• Proprietate Blend 267mg

(15 miliarde CFU / portie)

L. acidophilus, L. casei, L. rhamnosus, L. plantarum, B. longum, S. thermophilus, L. bulgaricus, L. salivarius, B. bifidum si LactoSpore® Bacillus coagulans

• Lactoferrina (din colostru) 7 mg

Alte ingrediente: Capsula vegetariana rezistenta la acid (HPMC, pectina, apa purificata, glicerina, guma gellan, clorura de potasiu), faina de orez, stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu.

Se recomanda pastrarea la frigider.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!