Camin privat

Vezi pagina: Camin de batrani Bunica Ecaterina
  • Categorie Camine de batrani
Bucuresti, 29 sep, 09:50
Urcă primul în listă

Detalii suplimentare

Camin Privat este locul in care te vei simti ca acasa, inconjurat de oameni si personal dedicat misiunii. Centrul este situat intr-o zona linistita, in imediata vecinatate a parcului Verdi si a lacului Floreasca, la cateva minute de Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Centrul beneficiaza de o atmosfera aparte, avand camere spatioase, frumos aranjate, cu doua, trei si patru paturi. mancarea buna, cat mai naturala, dulciurile facute in casa, grija si afectiunea personalului fac din acestfrumos centru un adevarat camin.

Intai de toate, suntem o comunitate extraordinara formata atat din personalul caminului, cat si din persoanele care vin la noi. Pentru ca este foarte important ca seniorii nostri sa aiba parte de atentie si de afectiune, dar si de servicii de ingrijire specializata, am ales, cu atentie, acele persoane cu experienta.

Astfel, ne-am format propria echipa de profesionisti, iar intreg personalul de care dispunem, in prezent, a fost selectionat, cu mare grija, din dorinta de a va asigura cele mai bune conditii, si pentru ca dumneavoastra sa va simtiti “ca acasa”.

Caracteristici, dotari

Tip serviciu
Activitati recreative si recuperare
Asistenta si supraveghere
Curatenie si igiena
Ingrijire medicala
Servicii medicale
Servicii terapeutice