Camin ingrijire varstnici Monsan Center

Camin ingrijire varstnici Monsan Center

Caracteristici
Camine de batrani
Descriere
ofera solutii profesioniste de ingrijire batrani, punand pe primul loc bunastarea acestora. Daca aveti nevoie de servicii de ingrijire batrani complete, Monsan Center este cea mai buna alegere.
Detalii suplimentare
Misiunea noastra este de a asigura persoanelor varstnice cu dizabilitati, servicii de gazduire, asistenta medicala, ingrijire, recuperare, reabilitare, asistenta paliativa, consiliere psihologica, terapie ocupationala, socializare si petrecere a timpului liber.
Pentru realizarea acestei misiuni aplicam politicile si strategiile de asistenta speciala pentru persoane varstnice cu dizabilitati si diverse patologii, obiectivul nostru fiind asigurarea unor conditii de trai satisfacatoare din punct de vedere socio medical pentru virstnicii aflati in incapacitate de a se ingriji singuri. Avem permanent in vedere posibilitatea recuperarii si/sau integrarii acestora in familie si acordam sprijin pentru prevenirea situatiilor ce ar pune in pericol securitatea acestora.
In atentia noastra intra obtinerea si pastrarea independentei varstnicului prin recuperare socio medicala, mentinerea demnitatii proprii prin sprijin in satisfacerea nevoilor individuale si introducerea acestuia intr-o comunitate benefica in care exista afectivitate impartasita, ancorare in prezent si implicarea in terapii ocupationale diverse.
Colaboram cu familia apartinatoare pentru a identifica cele mai bune decizii pentru persoana asistata.
Se asigura asistenta medicala permanenta prin personal calificat.
In ceea ce priveste tarifele, costurile sunt accesibile si se stabilesc in functie de situatia socio medicala a persoanei si de conditiile de cazare, incepand de la 2500 lei / luna.
Ingrijim persoane cu afectiuni diverse:
afectiuni neuromotorii: fracturi, boala Parkinson, tulburari de mers de diferite cauze
afectiuni neurologice: sechele post AVC
afectiuni neuro psihice: boala Alzheimer, diverse tipuri de demente, depresii
boli de nutritie si metabolism: diabet zaharat, dislipidemii
alte afectiuni asociate varstei a treia: hipertensiunea arteriala, insuficienta renala, cardiaca, hepatica
Echipa centrului este formata din personal cu experienta in ingrijirea, tratamentul si recuperarea varstnicilor cu dizabilitati :
1.366 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul, 16:15