450 Lei

Camera video de actiune SJCAM M20

Vezi pagina: Smart-products.ro
  • Camere video
  • SJCAM
  • Nou

Descriere anunt

Camera video de actiune SJCAM M20

M20 este cea mai mica si usoara camera video sport de la SJCAM, cu o greutate de numai 55 grame, fiind astfel recomandata, printre altele, sa fie montata pe o drona. Gratie senzorului de 16 MP de la Sony, SJCAM M20 este capabila sa inregistreze la o rezolutie de 2880x2160 (putin mai mult de 2K), mai mult decat suficient pentru o claritate exceptionala a filmarii.

Un alt avantaj al acestei camere video de actiune este ca poate filma la o rezolutie 1080p cu 60 fps, fiind recomandata pentru filmarile in care actiunea este extrem de rapida. De asemenea, aceasta micuta camera sport are si stabilizare gyro, care alaturi de rezolutia 1080p cu 60 fps ofera imagini incredibil de clare.

Pe partea din spate a camerei veti gasi un ecran de 1,5” care va permite sa modificati setarile camerei si sa vedeti ce anume ati inregistrat.

Camera are si Wi-Fi integrat, iar alaturi de aplicatiile dedicate pentru iOS si Android va permit sa modificati setarile direct din smartphone.

M20 inregistreaza pe carduri microSD cu o capacitate maxima de 128 GB.

Daca utilizati camera in modul “Car” aceasta va incepe sa inregistreze automat atunci cand o porniti. De asemenea, aveti optiunea de a rescrie pe card la 3, 5 sau 10 minute.