1.600 Lei

Camera foto digitala 4K,Ultra HD cu microfon

  • Camere video
  • Alta marca
  • Nou
Bucuresti, 30 mai, 21:00
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Camera foto digitala 4K,Ultra HD cu microfon,

Camera foto digitala 4K,Ultra HD cu microfon,Noua,

Detalii suplimentare

4K-ULTRA HD: Aceasta camera video 4K are intr-adevar o serie de functii deosebite, cum ar fi AUTO-SMILE, LOOP RECORDING si MOTION DETECTION, permitand trasarea automata dupa detectarea fetei. SELF-TIMER cu o gama variata de setari: 2 secunde, 5 secunde, 10 secunde va permite sa faceti fotografii si video, astfel incat toata lumea sa fie focalizata. Calitatea imaginii de inalta definitie este perfecta pentru toate sarbatorile si petrecerile . Pastrati-va amintirile pretioase cu aceasta camera video de 4K!

WIFI ENABLED: NU ESTE NEVOIE DE CABLURI: Nimeni nu-i place sa se ocupe cu cablurile si problemele legate de conexiuni, nu? Transferati-va videoclipurile fara fir, fara labirintul de corzi. Aceasta camera WIFI de 4K ofera imagini clare la 30 MP si clipuri video clare la 4K / 24FPS si Full HD 30FPS. Are un ecran senzitiv de 3 inch, care permite filmarea si redarea usoara. Aceasta camera de 4K ofera de asemenea un zoom digital de 16x, astfel incat sa puteti mari sau micsora imaginea pentru a aduce focalizarea pe orice imagine. Conectivitatea WIFI pune cu adevarat aceasta camera deasupra altora

Puteti interfata, puteti face copii de rezerva si partaja fara fir prin functia WIFI. Camera video este usor de conectat la smartphone-urile si tabletele Android si iOS. Descarcati, transferati si distribuiti filme si fotografii prin intermediul dispozitivelor mobile intr-un mod instant. Aceasta camera video va permite sa vizualizati un flux live pe televizor pentru a va prezenta familiei doar prin conectarea cablului HDMI (inclus in cutie)

NIGHT VISION - TEHNOLOGIA NOUA IMPLEMENTATA: Prin aceasta tehnologie wireless similara gasita in laptop-uri, telefoane mobile si alte dispozitive inteligente, aceasta camera digitala compacta va aduce adevarata viziune NIGHT. Este minunat pentru vanatorii fantoma in devenire, si pentru cei care iubesc natura si in aer liber. Aceasta camera de vizionare de noapte ofera, de asemenea, o excelenta caracteristica PAUSE FUNCTION. Opriti sau reporniti inregistrarea apasand simbolul "OK" de pe camera video. Easy-peasy!