149 Lei

Calciu 1000mg Magneziu 500mg 250 Capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
  • Categorie: Vitamine
Bucuresti, ieri, 11:45
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Calciu 1000mg Magneziu 500mg 250 Capsule

Calciu 1000mg Magneziu 500mg 250 Capsule

Calciu si magneziu: Lucreaza impreuna sinergic

• Sustine oasele si dintii puternici

• Nutrient necesar pentru o coagulare sanguina sanatoasa

• Poate sustine nivelurile de colesterol sanatoase

• Este necesar pentru functia musculara normala

• Regleaza transmiterea impulsurilor nervoase

• Ajuta la reducerea arsurilor la stomac

Calciul si magneziul sunt esentiale pentru multe functii ale corpului, in special pentru densitatea si forta osoasa. De asemenea, acestea sunt importante pentru mentinerea sanatatii musculare si a nervilor. Raportul recomandat de calciu cu magneziu este de 2: 1.

Desi calciul este mineralul central in mineralizarea osoasaa sau calcificarea, calitatea cristalelor de calciu formate depinde de magneziu. Atunci cand nivelurile de magneziu sunt inadecvate, cristalele de calciu sunt mai slabe care permit sa se produca fracturi. Acest lucru are loc indiferent de consumul zilnic recomandat de suplimente alimentare de calciu. Functia musculara necesita atat calciu, cat si magneziu; calciul ajuta contractul de muschi si magneziul ii ajuta sa se relaxeze.

Ce este Calciu?

Calciul este cel mai abundent mineral din organism (corpul uman contine aproximativ 2,5 uncii), iar 99% din acesta este stocat in oase si dinti. Calciul ramas este in fluxul sanguin si fluidele care inconjoara celulele. Este un mineral esential cu o gama larga de functii biologice. Absorbtia de calciu scade odata cu varsta. Daca organismul nu obtine suficient calciu, il va jefui din oase, facandu-i sa devina poros si fragil. Nu se poate sublinia faptul ca suplimentele de calciu au o importanta majora pentru metinerea oaselor puternice, sanatoase si incetinirea pierderii osoase.

Ce face Calciu?

Calciu 1000mg Magneziu 500mg 250 capsule, pret, prospect, doze, administrare, pareri

Calciul este cunoscut mai ales pentru capacitatea sa de a promova oasele si dintii puternici. Dar, de asemenea, ajuta la mentinerea nivelurilor normale de PH, deplaseaza substantele nutritive pe membranele celulare si previne si minimizeaza pierderea progresiva de os. Calciul poate, de asemenea, ajuta la reducerea arsurilor la stomac prin normalizarea acidului gastric. Este un nutrient important pentru scaderea tensiunii arteriale, un nutrient necesar pentru contractia musculara si necesar pentru o coagulare sanguina sanatoasa. Calciul joaca, de asemenea, un rol important in producerea de hormoni si enzime care regleaza digestia si metabolismul.