Cabinet veterinar non-stop Chitila

  • Categorie Diverse

Descriere anunt

Cabinet veterinar non-stop Chitila

SuperVET Solutions-Pasiunea pentru sanatatea animalelor si experienta medicilor nostri dobandita de-a lungul anilor in clinicile de top din Bucuresti dar si experienta internationala ne recomanda.

Detalii suplimentare

Pasiunea pentru sanatatea animalelor si experienta medicilor nostri dobandita de-a lungul anilor in clinicile de top din Bucuresti dar si experienta internationala ne recomanda in oferirea serviciului medical de inalta calitate pentru animalul dumneavoastra.

Nu sunteti siguri ca este o situatie de urgenta? Nicio problema! Nu va costa nimic sa ne apelati la numarul de telefon: mobil 0771 637 818 sau fix: 031 421 03 24 si va putem indruma sa luati cea mai buna decizie pentru animalul dumneavoastra. Fie zi sau noapte medicii nostri sunt disponibili la orice ora si in orice moment pentru tine si animalul tau!

Ambulanta NON STOP (acoperim toate sectoarele din Bucuresti, dar si localitatile din judetul Ilfov - precum Mogosoaia, Buftea, Dragomiresti, Chiajna, Tartasesti, Gulia, Pipera, Tunari, Corbeanca, Saftica, Balotesti, Otopeni, Voluntari, etc)

Farmacie deschisa NON STOP

Petshop deschis NON STOP

Terapie intensiva si aparate de ultima generatie.

www.supervetsolutions.ro