94,50 Lei

Ca-Mg Complex 90 comprimate plata la livrare

Vezi pagina: mailboxproduction
  • Categorie: Suplimente nutritive
Bucuresti, 21 iun, 01:00
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Ca-Mg Complex 90 comprimate plata la livrare

Complexul Ca-Mg este un produs care ajuta la mentinerea echilibrului de calciu si magneziu in organism, imbunatateste schimbul de calciu si magneziu si optimizeaza procesele vitale legate de metabolismul substantelor minerale.

Complexul Ca-Mg exercita actiune benefica asupra sanatatii prin:

• imbunatatirea schimbului de calciu si magneziu si schimbului altor minerale;

• optimizearea functiilor sistemelor vitale ale organismului;

• intarirea oaselor, reglarea contractarii si relaxarii muschilor.

Calciu reprezinta unul dintre elementele esentiale din organismul nostru responsabil de functionarea tuturor sistemelor. Este componenta de baza a scheletului osos, asigurand functia de structura in organism.

Calciul contribuie la contractarea muschilor scheletici si a musculaturii netede, iar magneziul are actiune opusa prin combaterea spasmelor si relaxarea muschilor. Totodata, magneziul asigura eliberarea energiei celulare АТP, regleaza tonusul musculaturii netede (vasele, intestinul, vezica biliara si vezica urinara etc.) si contribuie la combaterea stresului.

Siliciul (planta coada calului) contribuie la absorbtia calciului si a peste 70% din alte elemente (fosfor, fluor, sulf, magneziu, sodiu etc.), impiedicand aparitia osteoporozei. In cazul deficitului de siliciu, in organism se ingreuneaza asimilarea tuturor mineralelor si vitaminelor.

Borul este elementul care imbunatateste in mod esential procesele de schimb la nivelul elementelor de baza: magneziu, calciu si fluor. Participa la procesul de transformare al vitaminei D in forma sa mai activa, alaturi de siliciu si vitaminele К si D3 creste coagularea sangelui si imbunatateste metabolismul calciului, magneziului si fosforului, impiedicand eliminarea acestora prin rinichi.

Vitaminele К si D3 participa la schimbul de substante in oase si in tesutul conjunctiv. Participa la asimilarea si utilizarea calciului in stadiile incipiente ale formarii tesutului osos si asigura interactiunea intre calciu si magneziu.

Recomandari

Supliment alimentar pentru sustinerea sanatatii sistemului osos prin mentinerea echilibrului de calciu si magneziu in organism, imbunatateste schimbul de calciu si magneziu si optimizeaza procesele vitale, legate de metabolismul substantelor minerale.

Mod de utilizare – cate 2 capsule de 1-2 ori pe zi, la masa sau la recomandarea specialistului. Suplimentele alimentare completeaza aportul nutrientilor din regimul alimentar zilnic si sunt parte integranta a modului sanatos de viata.