59 Lei

Burete Cub Mega Acoustic Kostka Gri Deschis

Vezi pagina: NOIZ.RO
Bucuresti, ieri, 23:45

Descriere anunt

Burete Cub Mega Acoustic Kostka Gri Deschis

Burete Cub Kostka este un element obligatoriu pentru orice camera de auditie. Singura bucata de tratament acustic responsabila pentru frecventele joase. Acest element poate fi folosit in colturi la intersectia a doi pereti cu tavanul.

Un basstrap puternic pregatit sa faca fata rezonantei si vibratiilor din camera dumneavoastra. Avantajul unui bass trap il reprezinta versatilitatea lor - se potrivesc in orice camera fara a provoca un efect de suprimare.

Un bass trap ofera o modalitate eficienta de a controla frecventele joase. Produsul de la Mega Acoustic, datorita utilizarii spumei de inalta densitate, previne efectul de reflexie si va permite sa controlati frecventa camerelor proprii.

Datorita faptului ca fiecare camera necesita tratament individual, basstrapii sun construiti cu functii specifice in minte. Datorita indentarii din spatele coltului, acesta poate fi adaptat cu precizie la curbele peretilor, iar utilizarea diferitelor indentari in fata absoarbe in mod ideal frecventele joase ale sunetului.

Dimensiuni: 20 x 20 x 20 cm

Inapoi la categoria Tratamente acustice