519 Lei

Brat pantografic microfon Blue Microphones Compass

Vezi pagina: NOIZ.RO
Bucuresti, ieri, 23:45

Descriere anunt

Brat pantografic microfon Blue Microphones Compass

Brat pantografic microfon Blue Microphones Compass

Te-ai saturat de boom-urile ce scartaie si sunt usor de rupt? Compass vine cu un design la nivel de studio, dedicat broadcast-ului, avand o constructie din aluminiu, arcuri interne si un sistem de cable management. Toate balamalele sunt stranse bine - nu ai nevoie de absolut nicio ajustare - de altfel ai la dispozitie o rotatie la 360 de grade ce iti acopera munca indiferent de aplicatie.

Cu un efort minim si foarte silentios, Compass ramane pe loc dupa ce este ajustat, iar robusta clema C da nastere unei conexiune solide intre Compass si masa de lucru. Pentru un setup profesional de broadcast, il poti conecta alaturi de microfonul Yeti si shockmount-ul Radius III.

Jocuri, podcast si broadcast

Compass este arma ta secreta pentru transmisiunile live ale jocurilor video prin reteaua Twitch. Avand un design ager, Compass iti permita sa asezi microfonul oriunde doresti, cand doresti. Fie ca ajusteti boom-ul sa dispara in fata camerei sau il doresti vizibil in centrul camerei, Compass este alegerea perfecta pentru game streaming, podcasting, avand capacitatea de a impresiona publicul care urmareste transmisiunile.

Specificatii brat pantografic microfon Blue Microphones Compass:

Tip boom: Aluminiu

Prindere: C-Clamp

Rotatie: 360 de grade

Ajustare maxima pe orizontala: 813 mm

Greutate maxima admisa: 1.08 kg (include microfon si shockmount)

Cable management: Hidden-channel Cable management

Prindere standard 5/8\", adaptor pentru 3/8\"

Vezi si alte Stative de microfon

Vezi si alte Accesorii pentru studio

Vezi si alte Echipamente pentru Podcast