999 Lei

Boxa Bluetooth Bose SoundLink Revolve Silver

Vezi pagina: NOIZ.RO
Bucuresti, azi, 01:40

Descriere anunt

Boxa Bluetooth Bose SoundLink Revolve Silver

Boxa Portabila Bose SoundLink cu sunet multi-directional

Va prezentam boxa bluetooth Bose SoundLink Revolve, cu  sunet uniform, consistenta la 360?. Poate fi plasata in centrul incaperii si toti se vor bucura de aceeasi experienta de auditie. Sau langa un perete si sunetul va radia si se va reflecta, invaluind toata incaperea. In aer liber? Sigur ca da, este facuta sa va urmeze oriunde!

Sunet care sfideaza dimensiunile

Nu va lasati pacaliti de dimensiunile sale. Incinta mica inglobeaza tehnologii multiple. Difuzor de inalta performanta. Radiatoare dual-pasive. Un deflector acustic omnidirectional. Dar mai simplu, toate acestea inseamna sunet natural si emotii pe cinste!

Cantand in ploaie...

Nu va e frica de putina ploaie, nu? Nici boxei Bluetooth Bose SoundLink Revolve. Avand constructie rezistenta la apa, inseamna ca o puteti folosi fara griji langa piscina sau langa chiuveta de bucatarie.

Protectie impotriva loviturilor

Nu suntem perfecti. Iar cu aceasta boxa, nici nu trebuie sa fim! Nu va faceti griji daca se intampla sa o trantiti, sa o aruncati in geanta sau sa o asezati putin mai tare decat ati vrut. Este prevazuta cu materiale special concepute pentru protectie.

Aplicatia Bose Connect

descarca din App Store

descarca din Google Play

Inapoi la categoria Boxe portabile