1.239 Lei

Blue Microphones Yeti Pro Studio, Microfon Studio

Vezi pagina: NOIZ.RO
Bucuresti, ieri, 23:35

Descriere anunt

Blue Microphones Yeti Pro Studio, Microfon Studio

Blue Microphones Yeti Pro Studio este un sistem All-in-one pentru studio dedicat producatorilor profesionisti cat si muzicienilor amatori. Pachetul contine:

Microfon Yeti PRO

Software pentru inregistrari PreSonus Studio One

Software dedicat efectelor vocale iZotope Nectar Elements

Multumita capsulei tri condenser si celor 4 moduri de inregistrare: cardioid, omnidirectional, bi-directional, Yeti este ca si cum ai avea mai multe rezolutii de inalta calitate intr-un singur microfon:

Cardioid: perfect pentru podcast-uri, voce, voce combinata cu instrumente. In modul cardioid sunt receptate sursele de sunet care sunt in fata microfonului

 Stereo: sunt utilizate canalele din dreapta si stanga pentru a capta o imagine a sunetului realistica, ideal pentru inregistrarea unei chitare acustice sau a unui cor.

Omnidirectional: capteaza sunetul in mod egal din tot imprejurul microfonului. Se foloseste cel mai des in situatii cand vrei sa captezi sunetul ambiental, ideal pentru inregistrarea unei trupe, un podcast cu mai multe persoane sau o conferinta.

 Bidirectional: capteaza sursele de sunet din spatele si din fata microfonului. Este ideal pentru inregistrarea unui duet sau a unui interviu cu doua persoane.

De asemenea, vine cu un amplificator de casti incorporat pentru monitorizare cu latenta zero si controale simple pentru volumul castilor, selectia caracteristicii polare, mute si gain situate direct pe microfon. Asa ca, fie ca inregistrezi acasa, intr-un studiou sau chiar in varf de munte, este solutia optima pentru cel mai bun sunet.

Specificatii Blue Microphones Yeti Pro Studio:

Alimentare/Consum: 5V 500mA (USB)/ 48V DC (analog)

Rata de esantionare: 192 kHz

Rata biti: 24biti

Capsule: 3 capsule Blue condeser de 14mm

Moduri polare: cardioid, bidirectional, omnidirectional, stereo

Raspuns frecventa: 20Hz-20kHz

Sensibilitate: 4.5mV/Pa (1 kHz)

SPL max: 120dB (THD: 0.5% 1 kHz)

Greutate: 0.55 kg

Manual

Vezi produsele din categoria Microfoane de studio

Vezi si alte Echipamente pentru Podcast