4.468 Lei

Blackmagic Design Micro Cinema Camera

Vezi pagina: VIVOMAG
  • Camere video
  • Nou
Bucuresti, azi, 10:35

Descriere anunt

Blackmagic Design Micro Cinema Camera

Senzor imagine Super 16mm

Montura Active Micro Four Thirds (MFT)

13 Stop-uri Dynamic Range

Inregistrare FullHD 1920 x 1080 CinemaDNG RAW

Apple ProRes 422 (HQ) la 220 Mb/s

Design Ultra Compact

Port de expansiune cu porturi de control radio

Slot pentru card de memorie SDHC / SDXC

Iesire HDMI si compozit, intrare audio de 3,5 mm

Compatibila cu bateriile Canon LP-E6

Blackmagic Design Micro Cinema Camera

Micro Cinema Camera de la Blackmagic Design este o camera miniaturala cu un senzor cu o dimensiune de Super 16mm. Camera este proiectata sa functioneze la distanta si sa capteze imaginile aproape oriunde.

Senzorul de imagine poate inregistra o rezolutie de 1080p cu pana la 60 cadre pe secunda cu un interval dinamic de 13 stop-uri.

Camera Blackmagic Design Micro este echipata cu o montura MFT cu suport activ care accepta lentile MFT native sau poate fi adaptata la o gama larga de alte lentile moderne sau vintage. Adaptarea se poate face numai cu adaptoare speciale fabricate de terti.

Clipurile inregistrare cu Micro Cinema Camera de la BlackMagic Design sunt inregistrate pe carduri de tip SDHC sau SDXC utilizand formatul CinemaDNG RAW in 12 biti sau familia de codecuri Apple ProRes pe 10 biti.

Portul de expansiune si control remote

Portul de expansiune DB-HD15 va permite sa creati solutii personalizate de comada la distanta, alimentare externa si monitorizare. Cablul de breakout inclus va ofera acces la multe dintre functiile unice ale camerei.

In plus fata de LANC, putere, iesire video si genlock, primiti si patru intrari radio PWM radio de la distanta, astfel incat sa puteti mapa functiile camerei pe butoanele si/sau joystick-uri-le telecomenzilor dronelor. Pentru un control mai mare, cu o mai mare precizie, puteti utiliza intrarea de comanda S.Bus cu 18 canale, cu echipamente de comanda radio Futaba sau controlere personalizate incorporate.

Monitorizare de la distanta

Portul de expansiune include iesire video compozit NTSC si PAL care poate fi conectata la transmitatoare video wireless eficiente din punct de vedere al costurilor pentru monitorizare de la distanta. Asta inseamna ca puteti vedea exact ce camera inregistreaza daca camera este in aer sau ascunsa pe set. Pentru o monitorizare mai buna a calitatii, Micro Cinema Camera are de asemenea o iesire HDMI pentru transmitatoare video HD fara fir si conexiune directa prin cablu. Ambele iesiri compozite si HDMI pot afisa informatii pentru starea camerei, setarile obiectivului, formatele de fisiere, histograma, contoarele audio, durata de viata a bateriei si multe altele.

In cutie

Camera de filmat Blackmagic Design Micro Cinema

LP-E6 Baterie

Cablu de expansiune

Adaptor de 12V AC

Capac pentru montura, protectie senzor de imagine

Card SD cu Manual de utilizare

Garantie limitata de 1 an

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!