2.415 Lei

Birou pentru calculator Andrew

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Destinatie Office
  • Birouri
  • Nou
Bucuresti, 10 ian, 08:10
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Birou pentru calculator Andrew

are toate atuurile pentru a fi integrat intr-un interior contemporan: linii drepte, propotii armonioase, spatiu de depozitare generos. Cele trei sertare, trei nise si compartimentul cu usa ofera spatiu de depozitare pentru dosare, papetarie sau accesorii PC. Blatul generos ofera suficient loc pentru laptop sau monitorul calculatorului. Simplu si elegant, biroul pentru calculator Andrew imbina functionalitatea ceruta de vremurile moderne cu rafinamentul mobilierului clasic. In aceeasi familie este disponibil si biroul Galia.

Biroul Andrew poate fi personalizat cu orice culoare din paletar. Mai mult, puteti opta pentru finisare diferita a blatului, cadrului, fronturilor de sertare. Feroneria este si ea la alegere. Ambalajul special cu dublura de poliuretan si polistiren asigura integritatea coletelor in timpul transportului.

Pretul afisat este valabil pentru finisaj vopsit. La cerere sunt disponibile si alte variante de finisare: ceruit, antichizat, multicolor, periat.

Aceasta piesa poate fi fabricata cu dimensiuni la comanda. Pentru detalii va rugam sa ne contactati. Caracteristicile biroului PC Andrew:

simplu si elegant

compartimentare practica

prevazut cu trei sertare si trei nise

blat de dimensiuni generoase

fabricat integral din lemn masiv de brad

finisare la alegere (a se vedea paletarul)

stiluri: clasic, rustic

ambalare speciala cu poliuretan, polistiren si carton

nu necesita asamblare