79 Lei

Biovea Usturoi extract (inodor) 500mg 120 Capsule moi

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, 21 apr, 08:15

Descriere anunt

Biovea Usturoi extract (inodor) 500mg 120 Capsule moi

GARLIC (Odorless) 500mg 120 Softgels Usturoi extract (inodor) 500mg 120 Capsule moi Sustine si mentine bunastarea sistemului cardiovascular! Beneficii Usturoi: ? Reduce colesterolul total (dar creste nivelul colesterolului HDL de buna calitate) ? Produce mai multe celule \"ucigatoare naturale\" din sange, care vor aborda infectiile si tumorile ? Reduce tensiunea arteriala ? Reduce riscul de formare a cheagurilor de sange (care sunt responsabile pentru cele mai multe atacuri de cord si accidente vasculare cerebrale) ? Distruge infectia care provoaca virusi si bacterii ? Ajuta la reglarea functiei stomacului ? Imbunatateste circulatia sangelui Ce este usturoiul? Usturoiul este o specie in familia cepei. Printre rudele apropiate se numara ceapa si prazul. Usturoiul a fost folosit in istoria inregistrata atat pentru scopuri culinare, cat si pentru scopuri medicinale. Usturoiul a fost folosit in multe culturi timp de mii de ani, datand cel putin pana in momentul in care au fost construite piramidele egiptene. Usturoiul este sustinut ca ajuta la prevenirea bolilor de inima incluzand ateroscleroza, colesterolul ridicat si tensiunea arteriala ridicata. Ce studii stiintifice ofera dovezi care sa sustina beneficiile usturoiului? Un studiu efectuat de Silagy si Neil (1994) a aratat ca suplimentele de usturoi au un rol important in tratamentul colesterolului ridicat. In general, o reducere cu 12% a colesterolului total a fost prezentata pe un placebo si ca aceasta reducere a fost evidenta in mod normal dupa numai 4 saptamani de tratament si a fost considerata probabil sa persiste atat timp cat studiul era in curs de desfasurare. Cel mai mare studiu efectuat pana in prezent a fost efectuat in Germania, unde 261 de pacienti din 30 de practici generale au primit fie comprimate de praf de usturoi, fie un placebo. Dupa o perioada de tratament de 12 saptamani, nivelurile de colesterol au scazut cu 12% in grupul tratat cu usturoi, iar trigliceridele au scazut cu 17% comparativ cu grupul tratat cu placebo. Studiile (Dr. D Sooranna, dna J Hirani si Dr I Das, Spitalul Chelsea