139 Lei

Biotina 10000mcg+Zinc, 180 Capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, ieri, 11:35

Descriere anunt

Biotina 10000mcg+Zinc, 180 Capsule

Beneficii Biotina + Zinc:

• Biotina promoveaza sanatatea pielii, parului si a unghiilor

• Biotina suprima inflamatia si poate atenua tulburarile alergice

• Biotina este necesara pentru un sistem imunitar sanatos

• Biotina sustine sistemul nervos

• Biotina promoveaza functia creierului si previne declinul cognitiv

• Biotina poate ajuta la un risc mai mic de boli de inima

• Biotina poate fi benefica pentru diabetul de tip 2

• Biotina este necesara pentru metabolismul energetic

• Biotina tranforma alimentele in energie

• Biotina sustine sanatatea glandelor sexuale

De ce Biotina + Zinc?

Biotina, o vitamina solubila in apa, cunoscuta si sub numele de vitamina B7, asigura in organism utilizarea grasimilor, a carbohidratilor si a proteinelor. Ca rezultat, are o influenta decisiva asupra metabolismului energetic al tuturor celulelor.

Substanta sa dovedit a avea o influenta variata asupra exprimarii a mii de gene in nucleul celular. Consecintele unei deficiente sunt, in consecinta, variate si variaza de la oboseala la unghiile fragile la tulburari ale functiei cardiace. Vitamina continua sa fie dovedita importanta pentru a mentine pielea si parul sanatoase, precum si functionarea sanatoasa a sistemului nervos si a psihicului.

In biotina alimentara este diversa, dar mai ales numai in cantitati mici, inainte.

Prin combinarea cu zinc, biotina este sustinuta in efectele sale naturale. Zincul este esential pentru organism deoarece nu poate fi produs singur. Este cel mai abundent oligoelement dupa fier. Este nevoie de numeroase enzime pentru un metabolism functional. Apare in principal in muschi, piele si oase.

Combinatia de doze mari dintre cele doua substante din preparatul nostru ofera efecte sinergice si este la fel de potrivita pentru femei si barbati.

Beneficii importante pentru sanatate ale Biotinei:

1) Biotina este necesara pentru metabolismul energetic

Biotina este o coenzima pentru carboxilazele, enzimele care ajuta la metabolizarea grasimilor, a proteinelor si a carbohidratilor pentru producerea de energie.

Aceste enzime sunt esentiale pentru urmatoarele procese:

Gluconeogeneza, calea metabolica care produce glucoza din surse non-carbohidrati, inclusiv aminoacizii.

Producerea energiei celulare.

Utilizarea aminoacizilor cu catena ramificata (de exemplu, leucina, izoleucina si valina) pentru producerea si energia neurotransmitatorilor.

Sinteza si defalcarea acizilor grasi pentru energie.

Eliberarea insulinei.

Nivelurile necorespunzatoare de biotina din organism pot incetini metabolismul, ceea ce duce la oboseala, probleme digestive si crestere in greutate.

2) Biotina poate fi benefica pentru diabetul de tip 2

Biotina ajuta la scaderea nivelului zaharului din sange prin cresterea productiei de insulina, cresterea absorbtiei de glucoza in celulele musculare si stimularea glucokinazei, o enzima in ficat care promoveaza sinteza glicogenului.

Suplimentarea zilnica a biotinei a scazut concentratiile de zahar din sange pe cale nedorita cu aproximativ 45% in medie la pacientii cu diabet zaharat de tip 2.

In plus, sa demonstrat ca dozele mari imbunatatesc simptomele neuropatiei diabetice, o afectiune a leziunilor nervoase frecvent expuse la pacientii diabetici.

3) Biotina poate ajuta la un risc mai mic de boli de inima

Biotina este necesara pentru metabolizarea normala a grasimilor, care este esentiala pentru mentinerea sanatatii inimii si a vaselor sanguine.

In combinatie cu cromul, biotina poate contribui la reducerea factorilor de risc pentru bolile cardiace prin cresterea nivelurilor lipoproteinelor cu densitate ridicata (HDL) si scaderea nivelurilor lipoproteinelor cu densitate scazuta (LDL), in special la pacientii diabetici cu afectiuni cardiace.

Dozele farmacologice de biotina (15000 mcg / zi) sunt de asemenea eficiente in scaderea concentratiilor de trigliceride din sange la pacientii cu niveluri crescute ale trigliceridelor.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!