2.349 Lei

Biblioteca Iris Mahon varianta dreapta

Vezi pagina: Spectral Mobila
  • Destinatie Sufragerie/living
  • Biblioteci, etajere
  • Nou

Descriere anunt

Biblioteca Iris Mahon varianta dreapta

reprezinta o alegere practica datorita multiplelor spatii de depozitare. Aceasta este formata din 5 corpuri individuale care isi pot schimba pozitia intre ele conform configuratiei dorite in camera dvs. Dupa asezarea dorita a corpurilor acestea se vor prinde intre ele cu suruburile de cuplare incluse in accesorii pentru o stabilitate sporita a produsului. Biblioteca este fabricata din PAL melaminat mahon si vanilie cu grosimea de 16 mm si are cant ABS mahon cu grosimea de 2 mm pe toata fata si cant ABS mahon cu grosimea de 0.4 mm in rest.

Dulapul cu 2 usi are 2 polite (una in partea de jos si una in partea de sus) si o bara generoasa pentru umerase potrivita atat pentru haine lungi cat si pentru haine scurte. Dimensiunile dulapului cu 2 usi sunt 75 cm latime, 201 cm inaltime si 54 cm adancime.

Cele 2 corpuri cu 4 usi au cate 6 rafturi, 4 in spatele celor 4 usi si 2 rafturi deschise. Dimensiunile unui corp cu 4 usi sunt 75 cm latime, 201 cm inaltime si 34 cm adancime.

Vitrina are 2 usi din sticla fumurie cu cate 2 rafturi in spatele fiecarei usi, 3 rafturi deschise intre cele 2 usi si 7 rafturi deschise in partea de jos ideale pentru dispozitive conectabile la televizor. Spatiul de televizor are o latime de 106 cm si o inaltime de 60 cm. Dimensiunile vitrinei sunt de 110 cm latime, 201 cm inaltime si 43 cm adancimea maxima.

Raftul de colt are 6 rafturi deschise. Acesta poate fi montat atat pe dreapta, cat si pe stanga in functie de cum doriti sa asezati corpurile bibliotecii in camera. Dimensiunile raftului sunt de 33 cm latime, 201 cm inaltime si 33 cm adancime.

Manerele metalice ofera un aspect modern bibliotecii, iar picioarele din plastic au rol de protectie impotriva zgarierii pardoselilor.

Livingul Iris este modular si se poate configura la orice dimensiune conform camerei dvs. Mai jos, la "Produse coordonate", puteti vedea toate corpurile din colectie cu pret si dimensiuni pentru a va putea configura propria varianta a livingului Iris.

Caracteristici generale

Tip produs: Biblioteca

Utilizat pentru: Living

Stil: Modern

Tip montare: De sine statator

Numar corpuri: 5

Numar usi: 12

Numar rafturi: 34

Greutate maxima suportata: 500 Kg

Finisaj: Melaminat

Culoare: Mahon / Vanilie

Detalii material

Tip fronturi: PAL melaminat

Material: PAL melaminat

Material feronerie: Metal

Dimensiuni

Lungime: 368 cm

Inaltime: 201 cm

Adancime: 54 cm

Grosime: 16 mm

Greutate: 236 Kg