1.448 Lei

Biblioteca cu trei rafturi si usa Chelsea

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Destinatie Sufragerie/living
  • Biblioteci, etajere
  • Nou
Bucuresti, 10 ian, 08:09
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Biblioteca cu trei rafturi si usa Chelsea

Gazduind deopotriva volume importante, dar si suveniruri sau decoratiuni, biblioteca cu trei rafturi Chelsea se inscrie in linia clasica a colectiei de mobilier Epoque. Compartimentarea este foarte practica: patru nise si un compartiment cu usa unde puteti ascunde echipamentele media sau colectii de reviste si ziare. Fabricata cu totul din lemn masiv, biblioteca Chelsea este o piesa de mobila clasica perfecta intr-un birou spatios, acompaniata de doua scaune clasice in stil Ludovic.

Biblioteca Chelsea poate fi finisata cu orice culoare din paletar. Mai mult, puteti opta pentru o vopsea diferita la interior fata de exterior. Ambalajul special cu dublura de poliuretan si polistiren asigura integritatea coletului in timpul transportului.

Pretul afisat este valabil pentru finisaj vopsit. La cerere sunt disponibile si alte variante de finisare: ceruit, antichizat, multicolor, periat adanc.

Aceasta piesa poate fi fabricata cu dimensiuni la comanda. Pentru detalii va rugam sa ne contactati. Caracteristicile bibliotecii Chelsea:

dimensiuni practice

fabricata integral din lemn masiv de brad

finisare la alegere (a se vedea paletarul)

stiluri: clasic, rustic

prevazuta cu patru nise si compartiment cu usa

rafturi cu inaltime ajustabila

ambalare speciala cu poliuretan, polistiren si carton

nu necesita asamblare