3.299 Lei

Biblioteca Armonia Wenge MDF Wenge

Vezi pagina: Spectral Mobila
  • Destinatie Sufragerie/living
  • Biblioteci, etajere
  • Nou

Descriere anunt

Biblioteca Armonia Wenge MDF Wenge,

350 x 203 x 49 cm. Biblioteca Armonia reprezinta o alegere practica datorita multiplelor spatii de depozitare, dar si o alegere eleganta datorita aspectului deosebit oferit de usile si fetele de sertare din MDF wenge cu grosimea de 18 mm frezat pe margini. Aceasta este formata din 5 corpuri individuale care isi pot schimba pozitia intre ele astfel incat sa se potriveasca cat mai bine in camera dvs.

Dulapul cu 2 usi cu sticla fumurie are 9 rafturi, 8 in spatele partilor pline ale usilor si unul spatios in spatele partilor cu sticla. Usile sunt fabricate din MDF wenge cu grosimea de 18 mm frezate pe margini pentru un aspect deosebit, iar carcasa este fabricata din PAL melaminat wenge cu grosimea de 16 mm si cant ABS. Dulapul are picioare reglabile din interior pentru o asezare optima in cazul podelelor denivelate. Dimensiunile dulapului cu 2 usi cu sticla fumurie sunt 100 cm latime, 203 cm inaltime si 38 cm adancime.

Comoda cu 3 sertare foarte spatioase ofera un spatiu generos de 150 cm latime pentru televizor fiind ideala pentru televizoare de mari dimensiuni. Capacul este fabricat din PAL melaminat wenge cu grosimea de 25 mm si cant ABS wenge cu grosimea de 2 mm pentru un aspect deosebit, dar si pentru o rezistenta sporita la depozitarea de obiecte grele pe ea. Restul carcasei este fabricata din PAL melaminat wenge cu grosimea de 16 mm si cant ABS cu grosimea de 0.4 mm, iar fetele de sertar sunt fabricate din MDF wenge cu grosimea de 18 mm frezate pe margini. Inaltimea comodei este de 34 cm, iar adancimea este de 49 cm. Comoda are picioare reglabile din interior pentru o asezare optima in cazul podelelor denivelate.

Raftul suspendat de deasupra comodei cu 3 sertare este independent de corpurile din stanga si din dreapta, acesta fiind prins in perete. Sistemele de prindere sunt incluse in accesorii si sunt unele profesionale pentru greutati mari. Diblurile nu sunt incluse in accesorii, fiind necesare dibluri adecvate tipului de perete din camera dvs. Raftul este fabricat din PAL melaminat wenge cu grosimea de 16 mm si cant ABS wenge cu grosimea de 2 mm. Lungimea raftului este de 150 cm, inaltimea este de 40 cm, iar adancimea este de 20 cm.

Comoda cu 2 usi pline are 4 rafturi in spatele usilor din MDF wenge cu grosimea de 18 mm frezate pe margini. Capacul comodei este fabricat din PAL melaminat wenge cu grosimea de 25 mm si cant ABS wenge cu grosimea de 2 mm pentru un aspect deosebit, dar si pentru o rezistenta sporita la depozitarea obiectelor grele pe ea. Restul carcasei este fabricata din PAL melaminat wenge cu grosimea de 16 mm si cant ABS. Comoda are picioare reglabile prin interior pentru o asezare optima in cazul podelelor denivelate. Latimea comodei este de 100 cm, inaltimea este de 59 cm, iar adancimea este de 49 cm.

Vitrina suspendata cu 2 usi cu sticla fumurie are 4 rafturi in spatele partilor pline ale usilor si un raft generos in spatele partilor cu sticla fumurie ale usilor. Usile sunt fabricate din MDF wenge cu grosimea de 18 mm frezate pe margini, iar carcasa este fabricata din PAL melaminat wenge cu grosimea de 16 mm si cant ABS. Vitrina se suspenda in perete, iar sistemele profesionale pentru greutati mari sunt incluse in accesorii. Diblurile de prindere ale sistemelor in perete nu sunt incluse in accesorii fiind necesare dibluri adecvate tipului de perete din camera dvs. Latimea vitrinei suspendate este de 100 cm, inaltimea este de 120 cm, iar adancimea este de 38 cm.

Manerele sunt metalice si ofera bibliotecii un aspect modern.

Livingul Armonia este modular si se poate configura la orice dimensiune conform camerei dvs. Mai jos, la "Produse coordonate", puteti vedea toate corpurile din colectie cu pret si dimensiuni pentru a va putea configura propria varianta a livingului Armonia.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Biblioteca

Utilizat pentru: Living

Stil: Modern

Tip montare: Pe perete

Numar corpuri: 5

Numar usi: 6

Numar rafturi: 20

Numar sertare: 3

Greutate maxima suportata: 500 Kg/pe toate corpurile

Finisaj: Melaminat

Culoare: Wenge / MDF Wenge

DETALII MATERIAL

Tip fronturi: MDF

Material: PAL

Esenta lemn: Stejar

Material feronerie: Metal

DIMENSIUNI

Lungime: 350 cm

Inaltime: 203 cm

Adancime: 49 cm

Grosime: 16 mm + 18 mm + 25 mm

Greutate: 203 Kg