149 Lei

BCAA (Branched Chain Amino Acids) 240 Capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 13:25

Descriere anunt

BCAA (Branched Chain Amino Acids) 240 Capsule.

BCAA: poate intensifica rezistenta in timpul exercitiilor fizice

• Sprijina mentinerea si cresterea muschilor scheletici

• Utilizarea inainte si dupa efort poate reduce scaderea musculara provocata de efort

• Poate promova sinteza proteine-muschi

• Creste arderea grasimilor

• Creste rezistenta la efort si scade oboseala

• Reduce catabolismul muscular

Dintre cei noua aminoacizi esentiali, valina, leucina si izoleucina au lanturi laterale ramificate; acestia sunt numiti aminoacizi cu catena ramificata sau BCAA. Aceste BCAAs joaca roluri importante in timpul exercitiilor si in mentinerea si cresterea muschilor scheletici.

In timpul exercitiilor fizice, BCAA sunt utilizate ca sursa de energie si joaca, de asemenea, un rol important in gliconeogeneza - un mecanism de reutilizare a glucozei folosite pentru energie in muschi. Deoarece organismul necesita cantitati crescute de energie in timpul exercitiilor fizice, oxidarea BCAA este crescuta; prin urmare, suplimentarea cu BCAA suplimentare va conserva tesutul muscular de la a fi defalcate pentru a obtine BCAAs. BCAA sunt bogate in energie in sensul ca oxidarea lor produce cantitati crescute de adenozin trifosfat sau ATP. ATP este utilizat de celule ca un purtator de energie. Este adesea denumita "moneda moleculara" si este responsabila pentru transportul de energie in celule pentru metabolism.

BCAA nostru ofera leucina, izoleucina si valina in raportul ideal de 3: 1: 2 cu puterea unei marimi de 8 capsule.

BCAA sporesc sinteza proteinelor musculare pentru hipertrofie musculara mai mare (crestere) si mentinerea masei musculare slabe in timpul perioadelor de non-antrenament, cum ar fi recuperarea dupa ranire. Acest lucru se intampla mai ales atunci cand este consumat cu un pool de aminoacizi constand din alanina, aspartat si glutamat.

Amestecurile de BCAA imbogatite cu leucina sporesc dezvoltarea musculara a stagiarilor mai in varsta, care intentioneaza sa puna masa musculara. Raportul cel mai eficient pentru cresterea musculara este considerat a fi 2:1:1 de Leucina la Valina si Isoleucina.

BCAA creste arderea grasimilor (Leucina) si toleranta la glucoza (Isoleucina) pentru o compozitie mai slaba a corpului. In timpul perioadelor de antrenament pentru pierderea de grasimi, atletul ar trebui sa creasca alimentele si suplimentele cu un continut ridicat de BCAA.

BCAA imbunatatesc echilibrul hormonal pentru o mai mare rezistenta, putere si rezistenta prin cresterea testosteronului si scaderea cortizolului in plus fata de reducerea inflamatiei.

BCAA pot imbunatati dezvoltarea rezistentei prin antrenament atunci cand se consuma mai mult de 4g pe zi de Leucina, datorita cresterii eficiente a coordonarii neuromusculare.

BCAA sporesc rezistenta la efort si scade oboseala, pentru ca BCAA-urile pot fi arse ca energie pentru a completa nivelurile de ATP (adenozina trifosfata), principala molecula de energie din corpul uman. Ei, de asemenea, intarzie oboseala prin inhibarea receptorilor de triptofan din creier.

BCAA-urile pastreaza integritatea fibrelor musculare. Acest lucru scade durerea musculara si va permite sa va antrenati mai frecvent, ajutandu-va sa va atingeti potentialul atletic complet, in mod eficient si sigur.

BCAA reduce catabolismul muscular (degradarea) prin protejarea tesutului muscular slab. Acest lucru previne, de asemenea, reducerea masei musculare in sporturile de anduranta, unde nivelurile BCAA in plasma sanguina pot scadea semnificativ.

BCAA imbunatateste sanatatea insulinei si viteza metabolica pentru o compozitie corporala avantajoasa. Sensibilitatea la insulina poate reduce, de asemenea, riscul de diabet.

BCAA are proprietati anti-imbatranire, deoarece sunt utilizate in strategiile de cancer si in tratamentul bolilor hepatice. Acestea cresc formarea mitocondriilor noi si astfel reduc pierderea musculara asociata varstei.

BCAA imbunatatesc cunoasterea, datorita efectului lor sporit asupra neurotransmitatorilor si sintezei glutamatului.

Prospect BCAA:

Mod administrare: Consumati 1 portie de una pana la trei ori pe zi. Pentru o utilizare optima, luati intre mese, 30-45 de minute inainte de antrenamente si / sau imediat dupa antrenamente.

Portia: Opt (8) Capsule

Portii pe container: 30

Compozitie per portie

• L-Leucina 2400 mg

• L-Valina 1600 mg

• L-Isoleucina 800 mg

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!