47 Lei

Baveta Blue Spot

Vezi pagina: Kitoto.ro
  • Categorie: Igiena, sanatate
Bucuresti, 05 mar, 15:35
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Baveta Blue Spot

Daca bebelusul dumneavoastra isi murdareste hainutele pentru ca ii cresc dintisorii sau pentru ca a inceput diversificarea, bavetele Skibz nu numai ca arata minunat, dar si functioneaza!

Datorita stratului dublu absorbant al Bavetelor Skibz, umezeala va fi tinuta departe de piela delicata a bebelusului dumneavoastra.

Bavetele Skibz sunt confortabile si in acelasi timp moi. Materialul din care sunt confectionate este bumbac 100% si pot fi spalate la temperaturi de 60 grade Celsius de nenumarate ori.

Au un sistem de fixare ajustabil prin capse, ceea ce permite folosirea lor inca de cand bebe este mic si mult timp dupa aceea. Un alt avantaj al capselor este durata mai mare de utilizare fata de ariciul clasic.

Bavetele Skibz au fost create respectand standardele britanice si europene de calitate si siguranta.

Skibz este unul dintre cele mai practice produse care le puteti cumpara pentru bebelusul dumneavoastra. In plus, arata si bine. Skibz este de fapt o bavetica de forma unei esarfe, asa ca, oricum il veti imbraca pe cel mic veti realiza ca Skibz este un accesoriu indispensabil pentru a definitiva tinuta bebelusului.

Producator: Skibz, Marea Britanie

Greutate: 0.1 kg.