250 Lei

Baterie granit P5000, alba

Vezi pagina: ChiuveteBucatarie.ro
  • Sanitare
  • Baterii
  • Nou

Descriere anunt

Baterie granit P5000, alba

Bateria de bucatarie P5000 are o forma eleganta de U, potrivita atat pentru interiorul modern cat si pentru cel clasic. Avantajele acestui model sunt:

-un design universal care se potriveste oricarui stil de bucatarie

-este disponibil in 4 culori diferite alb, negru, gri grafit si bej pentru a se potrivi la orice chiuveta alesa de Dvs.

-capatul special al bateriei garanteaza economii semnificative de apa

Bloc supapa ceramica cu diametrul de 40 mm din material rezistent

Suntem constienti de importanta materialelor de inalta calitate utilizat si ca bateriile trebuie sa functioneze perfect ,zilnic. Bateria P5000 este confectionata din alama, rezistenta la coroziune si usor de intretinut.

Bateria P5000 pentru chiuvete de bucatarie este conceputa pentru a oferi cel mai inalt nivel de comfort in bucatarie. Bateria poate avea o raza de rotatie de pana la 360 °, ceea ce face usoara si convenabila spalarea vaselor mai mari sau clatirea completa a chiuvetei. Acest model are un maner ergonomic pentru controlul precis al presiunii si temperaturii apei.

Bateriile noastre pot fi montate usor pe chiuveta sau direct pe blatul de lucru. Kitul este dotat si cu instructiunile necesare montarii si cu furtun de conectare de 40 cm. Bucataria trebuie planificata cu atentie, ceea ce necesita timp, asa ca va oferim 14 de zile pentru a restitui orice produs achizitionat.

Bateria este dotata si cu o garantie de 2 ani. Schimbati-va stilul bucatariei cu bateria P5000!