Baterie granit P5000, alba

250 RON

Baterie granit P5000, alba

250 RON
Caracteristici
Sanitare Baterii Nou
Descriere
Bateria de bucătărie P5000 are o formă eleganta de U, potrivita atât pentru interiorul modern cât și pentru cel clasic. Avantajele acestui model sunt:

-un design universal care se potrivește oricărui stil de bucătărie
-este disponibil in 4 culori diferite alb, negru, gri grafit si bej pentru a se potrivi la orice chiuveta alesa de Dvs.
-capatul special al bateriei garantează economii semnificative de apă

Bloc supapă ceramică cu diametrul de 40 mm din material rezistent
Suntem conștienți de importanța materialelor de înaltă calitate utilizat și că bateriile trebuie sa funcționeze perfect ,zilnic. Bateria P5000 este confecționata din alamă, rezistenta la coroziune și ușor de întreținut.

Bateria P5000 pentru chiuvete de bucatarie este conceputa pentru a oferi cel mai înalt nivel de comfort în bucătărie. Bateria poate avea o rază de rotație de până la 360 °, ceea ce face ușoară și convenabilă spălarea vaselor mai mari sau clătirea completă a chiuvetei. Acest model are un mâner ergonomic pentru controlul precis al presiunii și temperaturii apei.

Bateriile noastre pot fi montate ușor pe chiuvetă sau direct pe blatul de lucru. Kitul este dotat și cu instrucțiunile necesare montarii și cu furtun de conectare de 40 cm. Bucătăria trebuie planificată cu atenție, ceea ce necesită timp, așa că vă oferim 14 de zile pentru a restitui orice produs achiziționat.

Bateria este dotata și cu o garanție de 2 ani. Schimbați-vă stilul bucătăriei cu bateria P5000!
Vezi mai multe detalii si cumpara
82 vizualizari Bihor, Oradea, 30 Aug, 15:15