Auto Soft Drive

Vezi pagina: AUTO SOFT DRIVE
  • Categorie: Cursuri
  • Tip curs: scoli soferi
Bucuresti, ieri, 11:45
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Auto Soft Drive

soseaua este a ta, instructorii sunt ai nostri

Detalii suplimentare

Scoala de soferi Soft Drive a fost de la inceput o afacere de familie in care pastrarea clientilor si a imaginii firmei a fost de multe ori mai importanta decat aspectul financiar. Suntem o echipa dinamica formata din familie si prieteni. Dorim ca impreuna sa putem facem acest proces de intruire si examinare facil, fara stres si cu seriozitate.

Consideram deci ca nivelul de intruire initiala a soferului este foarte important. Atat fluidizarea traficului dar mai ales reducerea riscului de accidente sunt direct proportionale cu primii „pasi” facuti de sofer impreuna cu intructorul sau.

Deci impreuna am ajuns la concluzia ca un instructor bun la timpul potrivit foate salva chiar o viata.

Dar sa vedem ce defineste un instructor bun… Pregatirea, experienta, cu siguranta sunt primele pe lista. Sa nu uitam totusi de bunavointa, caracter si disponibilitate; aceste calitati insa le putem gasi mai putin la companii „mari” unde, instructorii sunt de regula angajati „la norma” – „timpul trece, leafa merge”.

Procentul de promovabilitate al Scoala de Soferi Soft Drive este de 93%, ceea ce demonstreaza ca instructorii nostri isi fac treaba cu profesionalism.

Te asteptam sa te convingi!

Insa in spatele fiecarui volan se afla un sofer. Putem considera cel putin teoretic ca atat aglomeratia, riscul de accidente cat si calitatea timpului petrecut la volan este impactata in primul rand de pregatirea, experienta si poate chiar talentul fiecarui sofer in parte.

In prezent scoala de soferi Soft Drive a ramas de referinta pentru seriozitate, calitate si nu in ultimul rand adaptabilitate intr-un segment de piata in continua schimbare, cu provocari, dificultati dar si satisfactii.

Va astepta sa va luati randul printre clientii nostri multumiti!