1.323 Lei

Audac Imeo 1 B, Soundbar

Vezi pagina: NOIZ.RO
Bucuresti, ieri, 22:20

Descriere anunt

Audac Imeo 1 B, Soundbar

Audac Imeo 1 B este un soundbar cu un design subtire si elegant ce include toate functiile necesare pentru extinderea oricarui sistem audiovizual pentru un sunet impresionant, avand in acelasi timp un minim de efort pentru instalare. Este potrivit pentru instalari precum sali de clasa, sali de prezentare sau sali de intalniri, unde pot fi utilizate si instalate in combinatie cu ecrane, smartboarduri sau proiectoare.

Boxa include doua drivere de 1,75 inch cu o putere RMS de 15 W si o sectiune cu frecventa joasa, compusa din doua drivere de 2.5 inch cu o putere RMS de 30 Watt, rezultand 60 Watt RMS. Amplificatorul Class-D cu configuratie WaveSelect DSP de procesare si linie de transmisie pentru driverele cu frecventa joasa ofera o reproducere a sunetului cristalina cu un raspuns uimitor al frecventelor joase. Presetarile DSP ofera optimizare pentru aplicatii cum ar fi prezentari, redare muzica sau videoclipuri.

Diferitele posibilitati de intrari, cum ar fi o intrare de linie nebalansata, intrarea HDMI (ARC) sau SPDIF (optice si coaxiale) permit compatibilitatea cu o variatie de intrari, in timp ce Bluetooth permite conexiuni wireless cu dispozitive portabile.

Specificatii:

Intrari: Jack 3.5mm, SPDIF coaxial/optic, HDMI

Iesiri: 2x15W, 1x30W

Raspuns in frecvente: 40 - 20000 Hz

Bluetooth: V3.0

Drivere: 2x2.5 MF/LF Woofer, 2x1.75

Greutate: 3.6 Kg

Dimensiuni: 10 x 6.8 x 13.4 cm

Constructie: ABS

Vezi toate produsele de la AUDAC