115 Lei

Ashwagandha (Ginseng Indian) 120 pastile

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 13:25

Descriere anunt

Ashwagandha (Ginseng Indian) 120 pastile

una dintre cele mai populare plante din lume.

Planta medicinala antica

Reduce nivelul de zahar din sange

Are proprietati anti-cancer

Reduce nivelul de cortizol

Ajuta la reducerea stresului si anxietatii

Reduce simptomele depresiei

Poate stimula testosteronul si creste fertilitatea la barbati

Ashwagandha poate creste masa musculara si forta

Reduce inflamatia

Reduce colesterolul si trigliceridele

Poate imbunatati functia creierului, inclusiv memoria

Ashwagandha este sigura pentru majoritatea oamenilor si disponibila pe scara larga

Ce este Ashwagandha?

Ashwagandha sau Withania somnifera este o planta indiana si o planta adaptabila puternica. Este populara, cunoscuta sub numele de ginseng indian si se gaseste in partile uscate din India sub-tropicala. Contine alcaloizi, cu anolidi, cu aferine si saponine. Ashwagandha este utilizat pe scara larga in Ayurveda, sistemul traditional de ingrijire a sanatatii din India. Ashwagandha este folosit ca un tonic general si adaptogen, oferind suport pentru starea de spirit. In plus, sa demonstrat ca Ashwagandha sustine bunastarea generala.

Ashwagandha este o planta medicinala incredibil de sanatoasa.

Este clasificata ca un "adaptogen", ceea ce inseamna ca poate ajuta organismul sa gestioneze stresul.

Aswhagandha ofera, de asemenea, tot felul de alte beneficii pentru corp si creier.

De exemplu, poate scadea nivelul zaharului din sange, reduce cortizolul, stimuleaza functia creierului si ajuta la combaterea simptomelor de anxietate si depresie.

1. Este o planta medicinala antica

Ashwagandha este una dintre cele mai importante plante din Ayurveda, o forma de medicina alternativa bazata pe principiile indiene de vindecare naturala.

Acesta a fost folosita de peste 3000 de ani pentru a reduce stresul, pentru a creste nivelul de energie si a imbunatati concentrarea.

"Ashwagandha" este sanskrit pentru "mirosul calului", care se refera atat la mirosul sau unic, cat si la capacitatea de a creste puterea.

Numele sau botanic este Withania somnifera, si este, de asemenea, cunoscut de mai multe alte nume, inclusiv ginseng indian si cirese de iarna.

Aceasta este planta ashwagandha: planta ashwagandha este un arbust mic, cu flori galbene, originar din India si din Africa de Nord. Extractele sau pulberea din radacina sau frunzele plantei sunt folosite pentru a trata o varietate de boli.

Multe dintre beneficiile sale pentru sanatate se datoreaza concentratiei mari de ananolide, care s-au dovedit a fi combaterea inflamatiei si a cresterii tumorilor.

2. Poate reduce nivelul de zahar din sange

In mai multe studii, ashwagandha sa dovedit a reduce nivelul de zahar din sange.

Un studiu cu placebo de testare a constatat ca a crescut secretia de insulina si a imbunatatit sensibilitatea la insulina in celulele musculare.

Mai multe studii la om au confirmat capacitatea sa de a reduce nivelul zaharului din sange atat la cei sanatosi, cat si la cei cu diabet.

Intr-un studiu efectuat la persoanele cu schizofrenie, cei tratati cu ashwagandha timp de 4 saptamani au avut o scadere medie a nivelului zaharului in sange de 13,5 mg/dl, comparativ cu o reducere de 4,5 mg/dl la cei care au primit placebo.

Mai mult decat atat, intr-un studiu mic de 6 persoane cu diabet zaharat de tip 2, suplimentarea cu ashwagandha timp de 30 de zile a redus nivelele de zahar din sangele de repaus alimentar la fel de eficient ca si tratamentul pentru diabet.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!